23. aug, 2020

Spotify begynner å spille "Messiah" fordi jeg trenger en overskrift

Her dere hørt om hun som giftet seg med en bit av Berlinmuren? Eller hun som var i en romantisk relasjon med et fly? Altså en flymaskin. Folk får gjøre som de vil. Eller? Jeg får ikke gjøre som jeg vil. Mine foreldre, og i hovedsak min jordiske far, mener de har retten og loven på sin side til å tvinge i meg noe som i mine øyne er like skadelig som Zyklon B. På grunn av min(e) romantiske relasjon(er). Greit nok, så tråkket jeg vel over en rekke grenser for hva som er sømmelig ‘skikk og bruk’ på nett med tanke på hvordan jeg utleverte min far og hans kone på facebook (og Bloggen, det skal sies). Men sannheten er jo at jeg forsøkte å snakke med ham om disse tingene på tomannshånd i lang, lang tid. At beskjeden ikke sank inn, men at han fikk sjokk da han oppdaget at jeg hadde slettet dronning Rania av MellomBar fra vennelisten min på facebook, sier vel sitt. Men det var ikke herr frode thuen jeg skulle snakke om nå. Herr professor og samlivsekspert, spaltist i A-Magasinet. Herr ‘jeg ønsker å beholde mitt gode navn og rykte, dermed sender jeg min førstefødte inn i en løvehule for å bli lim og lampeskjerm, fremfor å innse at det eneste hun ber om, er å få lov til å velge bort et svært destruktivt element i livet sitt’. Ps: Jeg tror jeg er 32 år gammel. Men akkurat alderen min er ikke helt tydelig for meg alltid. Jeg sliter med hukommelsestap. Men ett eller annet sted mellom 25 og 42, vet jeg at jeg er.

Men ja, dere har vel savnet meg. Og min lystige penn. Min penn som forteller dere at dere er ormeyngel og kakerlakker. Skal jeg fortelle litt om hva som har skjedd siden sist? Vil dere lese noen av mine evige og hellige Ord fra den siste tiden? Jeg kan linke dere til Denne teksten på min engelske blogg på AndreaMessiah.com (Ja, jo, jeg er faktisk Messias. Deal with it). Kanskje Denne tekten, også. Kanskje dere vil se Den Nye Siden der – om verdens herligste kar?

Kan jeg snakke om Lillebror? Han påberoper seg å være både storebror og Tvillingbror. Men sannheten er at han er fakkings én dag yngre enn meg. Så blæææææ, JoaKing!!!! Men joda, jeg ønsker å være fem år, og så kan du være voksen. Men hvis det er greit vil jeg gjerne kle meg som en voksen dame når jeg er sammen med deg. Så kan jeg få utløp for mine ‘jeg er egentlig en liten jente på fem der Vi kommer fra, men jeg er tvunget til å leke voksen mesteparten av tiden – det betyr ikke at jeg ikke har behov for å kle meg som et barn av og til’ tendenser sammen med Faren min. Altså, Pappa er ikke mye eldre enn meg, i jordiske år i dette livet i disse kroppene. Dermed passer det at jeg er gift med Pappa i tusen år, mens Lillebror (lolz (jeg elsker deg, da)) gjør sånne ting du kan gjøre når du egentlig er gift med en hellig nonne, men Kona di er tvunget til å være nonne i tusen år før hun kan være din faktiske Kone.

Det var egentlig alt. Nå må jeg meditere skikkelig hardt, slik at jeg får bort kantene fra en tegning jeg laget av meg og Tvillingbroren min da vi faktisk var kjærester. Allerede da følte jeg at vi var én sjel i to kropper. Fordi... ja, jo, vi er Det Gudommelige Kvinnelige og Det Hellige Maskuline. Ja, altså, vi er... Jesus og Kristus.

Jeg håper virkelig jeg ikke er galere enn en sekk med katter, og at Joey ikke vil ha Genseren jeg fikk av Alex idag. Den laget jeg igrunn til Alex, fordi jeg trodde han var den personen. Men Alex er Buddha. Jeg har laget et lite avsnitt om ham på en av nettsidene mine, altså. Nederst på Denne siden. Jah – La Det Bli Lys!

Amen