1. sep, 2020

Broren min er Peter Pan

Jeg var visst ikke ferdig. Nå skal jeg fortelle litt om antikrist, om ‘systemet’, og om det nye ordet jeg har lært. Jeg begynner med ordet. Nemlig antipsykolog. Hva er en ‘antipsykolog’? Det er hva ordet sier – en psykolog som volder sitt offer psykiske problemer. Antipsykologen i mitt liv er i hovedsak min forhenværende mannlige forelder. Men jeg ser ikke på vedkommende som en forelder. Enda mindre en ‘far’. Jeg ser ikke på meg selv som en del av vedkommendes ‘familie’.

Dette står tydelig for meg, fordi man tar jo med familien sin på ferie. Gjør man ikke? Jeg tror ikke jeg har vært med på en eneste av vedkommendes familieferier siden jeg var ti-elleve år gammel. Men disse menneskene har reist verden rundt uten meg. Jeg kan nevne Sør-Afrika og Florida, nå i nyere tid. Men de har selvsagt vært på en rekke ferier som ikke kostet 200 000 kroner, uten meg. Jeg må forresten legge til at personen som påberoper seg å være min ‘far’, ikke har gitt meg et støvkorn til bursdagen min. Det er over en måned siden jeg hadde bursdag. Jeg ble 32 år gammel, tror jeg. Min forhenværende far mener at jeg ikke skal få bursdagsgave av ham fordi jeg har problemer med kvinnen han mener han er gift med. Joda, det er greit det. At du gir din datter bursdagsgave skal selvsagt avhenge av at du aksepterer et menneske i livet ditt som har vært den verste ‘antipsykologen’ i historien til faget ‘psykologi’. Logisk nok.

Ummm... jaaa.... det jeg skulle spørre Broren min om, i forrige innlegg, fikk jeg svar på nå. Jeg får lov til å dele bildet som deles med denne teksten. Dette er altså skyggen til Peter Pan, lolz.

Er jeg ferdig med å skrive en sint tekst, da? Jeg kan dele noen av facebookpostene mine fra de siste to døgn, kanskje. Se Dette, Dette, Denne og Denne. Og også Disse og Disse.

Hilsen hun som bærer Peter Pan på ryggen og prøver å slippe ut av verdens mest fakka endetidsscenario. Jeg uthevet ordet ‘fakka’ fordi Broren min vil forklare at selv om han ordlegger seg litt uintelligent, så er han mesterhjernen bak blant annet PizzaGate. Han har skrevet mye av fortellingen, uten at han innrømmer det. Men han er virkelig Den Personen.

Amen