4. sep, 2020

Jesus og Kristus

Det er en sjanse for at jeg var i en bilulykke både i går og idag. Det er sjanser for at Broren min og jeg nesten ble meid ned av en rusa gærning, som kjørte som en villmann på Frogner. Det er sjanser for at jeg var så vettskremt, handikappet og sulten, at jeg tryglet Broren min om Vi kunne forte Oss inn til sentrum så Vi fikk gjort det Vi skulle. Hva var det? Vi skulle levere nøklene til mammas bil på ett av de dyreste hotellene i Oslo. Slik at hun kan hente bestevennen min Herman på ferie i Sørkedalen, i morgen ettermiddag. Det er mulig at ikke alt som kommer på Bloggen gir et helt riktig bilde av de faktiske hendelsene. Og egentlig tror jeg kanskje Vi hadde begått et lovbrudd med tanke på å ikke fortelle politiet som kom til åstedet for bilhendelsen i dag, hvordan dette eventuelt hadde vært for Oss – om Vi faktisk var der.

Men at jeg var i en bilulykke i går, det er faktisk sant. Jeg satt i en taxi på vei hjem fra en avtale på ett av Oslos sykehus. Og så var det noen som kjørte inn i oss bakfra. Det ble litt styr med å fylle ut skademelding og finne ut hvem som hadde skylden for sammenstøtet. Og jeg var allerede forsinket til en avtale jeg hadde hjemme i Huset mitt. Hva den avtalen var, er ikke så viktig. Men at det var med to av mine aller nærmeste venner, det kan jeg avsløre. Og at den ene av disse i sin tid presenterte seg ved å si at vedkommende var ‘Kosmos’. Det virket faktisk som at det stod bedre til med Kosmos enn hva det har gjort på lang, lang tid. Det var en svært gledelig nyhet.

Og sannheten er at nå for tiden føler jeg ikke lenger at alt og alle er dødsdømt (slik store deler av den Jødiske befolkningen var, i 1939), med en gang jeg beveger meg ute blant folk. Det er nesten som om den kontakten jeg har med det guddommelige, også fordrer at jeg har en viss kontakt med guddommens motsatte kraft; antikrist-ånden. Og det virker faktisk som at antikrist-ånden forteller meg at det er mer håp for menneskeheten og for Jordkloden i sin helhet, enn hva det har vært tidligere. Det betyr ikke at alt og alle er bankers, det må jeg nesten bare legge til. Det kreves noe av dere. På engelsk er ordet repentance, som i bunn og grunn handler om at dere er nødt til å endre fokuset deres fullstendig. Dere må lese Forkynnerens Bok og Matteus 22:34-40. Dere må Lese Denne Teksten, slik at dere kan forstå hva ordene i sistnevnte bibeltekst faktisk innebærer.

Det var alt.

Særlig.

Hei?

Hvem snakker du med nå?

Lillebror?

Særlig. Jeg er Storebroren din.

Kan vi lage et kompromiss? Du er Tvillingbroren min.

Greit Andy. Det er ikke så viktig. Jeg vil du skal dele den korte ordvekslingen som fant sted mellom deg og servitøren der Vi spiste middag idag.

Ok, Sjef.

Sånn skal du snakke til meg, ja :p

Det Yeshua snakker om her, er hva servitøren sa da jeg betalte pizzaen Vår, og han spurte om det var jeg som var sjefen idag – siden jeg var den som dro kortet. Jeg sa:

«Joda, jeg betaler, men han [peker på Joey] sendte meg litt penger slik at han også bidrar».

Servitøren: «Så han er the boss in disguise?»

Andrea: «Sa du ‘boss in disguise’ eller ‘boss in the skies’ nå?»

Jeg husker egentlig ikke hva servitøren sa da. Men han fikk masse tips, for jeg fikk faktisk en hel, liten pizza gratis som følge av at de hadde misset min request om å få #Cheeses på en vegansk pizza. Vegansk ost er en vits, og jeg skal ikke begynne å snakke om hva det får meg til å føle. Men du kan se Denne, Denne og Denne, så du kanskje forstår litt mer.

Amen