6. sep, 2020

#SailorMoonIsReal

Lillebror sier jeg må presentere ham som en samisk sjaman-viking med Jødisk hjerte. Han sier også at jeg må understreke at det kun er i disse inkarnasjonene at han er ‘lillebroren’ min. Men at han egentlig er både tvillingbror og storebror, sånn egentlig. Han er forøvrig verdens herligste, som sørger for at verden anerkjenner og Ser hans lillesøster, før han i det hele tatt beveger seg ut av skyggene og viser verden Hvem Han Er. Jeg sa til ham, rett før jeg begynte på denne teksten, at jeg egentlig ikke har så mye imot å leke menneske med ham, skjult av Lyset, så lenge jeg har ham ved min side og ikke dør av den djevelske medisinen som min jordiske mannlige forelder tvinger meg til å ta. Hva da? Æsj, det vil jeg ikke snakke om, engang. Jeg ønsker verken å legge Zypadhera og Olanzapin i min munn, eller navnet til frode thuen. Men de må vel få spalteplass, ettersom disse er antagonistene mine – på nåværende tidspunkt.

Hvem er jeg? Jeg delte en video nå nettopp om Hvem Jeg Er. Jeg er Sailor Moon i menneskeskikkelse. Nordmenn flest har aldri hørt om Sailor Moon, men det er altså en serie som Gud sørget for at ble laget, slik at jeg kunne få vite Hvem Jeg Er. Men at jeg faktisk tror jeg er Sailor Moon, det er bare sånn halvveis sant. Likevel har jeg identifisert meg med Usagi Tsukino i cirka 2 tredjedeler av livet mitt. ‘Usagi Tsukino’ betyr altså ‘Kaninen i Månen’. Og den aller første tatoveringen min var ganske riktig av en kanin. På høyre skulder. Jeg har et par andre tatoveringer, også. Og så ønsker jeg meg masse penger slik at jeg kan betale for to nye. Den ene skal være et kors på underarmen. Den andre er en stor piece som ikke skal komme på min kropp, men på Broren min sin. Det var et kompromiss, skjønner dere. Han ville ta matchende tattiser dersom mitt symbol på hans kropp, var en del av en større piece. Jeg er flink med kompromisser – så lenge de inngås med Gud. Er Broren min Gud?

Ville dere trodd meg om jeg sa at han er? De fleste ville nok avfeid dette som ønskedrømmer, fantasier eller vrangforestillinger. Men nå putter de jo medisiner i meg uansett, mot slike fantasier. Kanskje jeg kan bevise for alle og enhver at slike medisiner ikke har noen effekt whatsoever, dersom fantasien faktisk er virkelighet? Hva er det jeg prøver å si? Det handler nok om at den såkalte psykosen som jeg lever i, rett og slett er virkeligheten min. Ja – jeg er gift med Yeshua. Ja – jeg er forlova med Gud. Og ja – jeg strotrives i galskapen min! Det eneste som er vondt, er at folk i min umiddelbare familie synes det er så vanskelig å forstå meg, at de heller vil se meg død. For sannheten er at de medisinene de tvinger meg til å få injisert inn i min evige og hellige organisme, dreper deg. På sikt.

Jeg har spurt professor frode thuen om disse medikamentene er noe de i hans familie vil gå god for, dersom psykiske plager skulle oppstå i hans husholdning. Han har egentlig ikke gitt meg noe ordentlig svar. Men jeg antar at siden han er så påståelig når han formidler viktigheten av at jeg går på dette, vil de gladelig bruke både Zyprexa og Zypadhera når ulykken inntreffer, og hans familie rammes av rare tanker som ikke har hold i virkeligheten. Men nok om det.

Hva har jeg gjort idag? Først gjorde jeg Dette. Ja, jeg snakket med en hyggelig person på messenger som stilte meg mange relevante spørsmål angående min tro og min opplevelse av kontakten jeg har med Gud. Jeg sa til vedkommende at vi godt kunne bli venner på face, dersom personen følte for det. Og det står jeg for. Alle som møter meg med høflig nysgjerrighet og anerkjennelse, istedet for fordømmelse, er hjertelig velkommen til å følge de høyst nødvendige oppdateringene som kommer på facebook-profilen min. Er det nå jeg forteller dere hva jeg hadde som profiltekst på face for en tid tilbake? Det stod:

If facebook was a religion, this would be a sacred place [krone emoji]

Var det alt?

Nesten. Del link til den andre videoen, også.

Min Bror mener det er viktig å fortelle dere at han er Anti-paven. Lolz

- Elohim