8. sep, 2020

Blir sakte men sikkert forgiftet fordi professor pappa thuen ønsker meg død

Jeg er så ubeskrivelig trøtt. Fordi jeg nå er tilbake til å bruke evigheter på å falle i søvn, når jeg skal legge meg. Dette problemet trodde jeg at jeg hadde unnsluppet, da jeg fikk lov til å slutte på antipsykotiske ‘medisiner’, og endelig var i stand til å sovne når jeg faktisk ønsket det – og ikke et halvt døgn senere. Særlig at den giften der gjør noe annet enn å skade deg. Jeg har fått tilbake insomni og søvnapné, i tillegg til at jeg nå trenger å spise fire ganger så mye som tidligere – for å ikke besvime fordi jeg er så sulten. Denne giften er sikkert nødvendig – for de som har en galskap som plager dem. Jeg elsker galskapen min. Jeg har til og med giftet meg med den. Ja, jeg giftet meg med stemmen i hodet mitt. Først i 2016 – den 11. august. Det var en protestantisk seremoni i et lite kapell i Asker. Deretter som noe i nærheten av en Nonne, i tråd med den katolske kirkes tradisjoner. Dette skrev jeg til noen som utfordret meg på hvorfor jeg bruker HaMashiach som etternavn på facebook:

«Jeg er Andrea Isabel HaMashiach og etternavnet fikk jeg 11. august 2016 da jeg giftet meg med Yeshua HaMashiach i et lite kapell i Asker. Det året ble 22. juli erklært Maria Magdalena sin festdag av pave Frans.

22. juli 2011 skrev jeg et forferdelig ondskapsfullt blogginnlegg om min beste venn i hele verden og nåværende ekskjæreste. Vi vet alle hva som foregikk på Utøya mens jeg skrev de fryktelige ordene. Jeg slettet bloggen som følge av dette.

22. juli dette året ble jeg buret inne, etter hva bestekompisen min har omtalt som et niårig svangerskap. Og 11. august dette året fant jeg ut at Klara av Assisi ble helgenkåret den 11. august et år. Klara var Frans av Assisi sin kvinnelige ekvivalent, men mange er ikke klare over at mennesket kommer i par. Kapellet jeg giftet meg med Yeshua heter forøvrig Assisi-kapellet.

Og i 2018 [giftet jeg meg med Yeshua] igjen, som noe i nærheten av en Nonne innenfor den romersk katolske kirke. Yeshua fins i verden idag i formen til en person. Han har ikke hår. Og Trefoldighetskirken har et blyglassvindu med en skallet Jesus øverst.

Om du vil stemple meg som syk eller besatt kan du gjerne gjøre det. Men du kommer lenger ved å prøve å forstå tankene og påstandene mine.

Amen»

Jeg er så vanvittig trøtt at jeg egentlig ikke klarer å skrive noe som helst. Dermed linker jeg dere til de siste dagers facebook-oppdateringer.

Se Denne, Denne, Denne, Denne og Denne. Les Dette og Dette, og se Disse to Sidene.

Amen

Ps: Bildet lånte jeg fra Dette blogginnlegget