12. sep, 2020

Yeshua2020 *hater* Korset

Jeg sov hos Yeshua i natt. Han fortalte meg noen greier, etter at han hadde sovnet. Ja – Vi kommuniserer telepatisk. Ja – jeg er gal med store bokstaver. Ja – galskapen min kommer til å ta knekken på DenFeiteKatta. Men ikke DenFeiteRotta. Amen

Hva fortalte #Jesus2020 meg med tankene sine? At han virkelig misliker kristenfolket. At. Han. Hater. Korset. Og at han synes jeg er psyko som har sånn mellom 40 og 50 forskjellige kors-anheng. Og ja – jeg er psyko. Psyko forelska i en Mann som ikke vil bli min på tusen fakkings år. Takk ass, Pappa......

(Jesus hater dét også, har han sagt for lenge siden. Det han egentlig sa var at han alltid ble sint når han så min tatovering som jeg har nederst på ryggen. Fordi vi egentlig hører sammen, han og jeg. Men det må vi vente tusen fakkings år før vi kan erfare – som mann og kone........)

Men joda. Hvorfor hater Yeshua kristenfolket? Det handler vel om at den romersk katolske kirke, for sånn to tusen år siden, gjorde ham om til noe helt annet enn hva han egentlig var. De forvrengte ordene hans, personligheten hans, intensjonene hans – i så stor grad at nå som han faktisk er TILBAKE FRA DE DØDE, vil ingen tro det er ham. Fordi de ikke kjenner ham igjen fra deres hellige bok.

Kanskje det var derfor Gud var nødt til å gjøre meg gal slik Jeg Er. Slik at jeg kan forholde meg til hva stemmen til Yeshua i hjertet mitt sier, og ikke hva han sier med sin fysiske stemme og sin fysiske munn. Vet dere forresten hva det viktigste Jesus snakket om for 2000 år siden var? Det har forsvunnet helt fra de såkalte ‘evangeliene’. Men det fins i en bok som i manges øyne ikke er en pålitelig kilde for Yeshua sine ord og gjerninger; og antas å være skrevet uten Guds medvirkning i skriveprosessen. Tomasevangeliet. Yeshua snakker der om å drikke av hans munn. Hva mener han med dette?

MEDITASJON. Å skru av tankene. Så enkelt. Ikke bry deg med å lese videre hvis dette er helt fremmed for deg og fremstår som det mest satanistiske og kjetterske et menneske kan gjøre. Da har du ingenting på nettsiden Vår å gjøre. Hilsen både Jesus og Krisus.

Yeshua snakker om å meditere. I Johannes 4:14 fremgår det ganske tydelig – hvis du har de rette brillene på; de rette øynene. Broren min snakker om at de som har øyne skal Se, og de som har ører skal Høre. Dette handler om at Det Glade Budskap ikke er for alle. Bare de som kan lese denne teksten og ikke stemple meg som sprø, syk, sinnslidende eller satanistisk.

Skal jeg finne andre tekster som er relevante i historien til meg, min vakre Tvillingbror og resten av Familien min? Ok. Men vær litt menneskelige og ikke dyriske – og åpne biblene deres. Har du ingen? Det fins mange apper. Vi krever fokus. Ett av kravene Våre er å faktisk gå inn på de nevnte bibelstedene. Det gjelder dette innlegget og alle fremtidige innlegg.

Esther 4:14
Esekiel 4:14
Jesaja 41:4

Ja, tallet mitt er 414, som er en omskriving av Guds tall, som er 144. Det er ikke nødvendig å krangle om det. Og synes du jeg er sprø får du ikke smake Kaken min. «Kaken» er belønningen du får dersom du ikke forvandles til et dyr i tiden som nå kommer. Her er en tekst om hva som venter de som kommer til å miste sjelen sin, og Her kan du lese litt mer. Amen