20. sep, 2020

Jeg har problemer og jeg er veldig lei for det, Joey

Jeg har store problemer. Store problemer med å akseptere at Broren min ikke vil nevnes, når jeg skriver om hverdagen som Himmelens Datter. Min Bror har ikke problemer med at jeg kaller ham ‘King JewZeus’, ‘Jesus2020’, ‘Holy Joe’ eller ‘My beautiful Twin Brother’ på nett – enda Vi ikke er i slekt biologisk i dette livet. Han har rett og slett problemer med at jeg i det hele tatt nevner ham. Hvorfor? Kanskje han er møkk lei selv, av at alle vet hvem han er. Men at ingen vet at han har en Søster (Andrea). Let litt rundt på facebook etter disse navnene, ved å bruke den fiffige teknologien kjent som hashtags.

Jeg er sulten, sliten, lei og handikappet. Jeg pleier å skrive på facebook at jeg er handikappet på grunn av Covid19. Hva mener jeg med det? Saken er at kroppen min responderer fysisk på den tilstanden verden er i. Jeg kaller det ‘entropi’. Dette er egentlig tanken om at et univers har en begrenset levetid. Jeg skriver mye om hvordan det er mulig å reversere entropien. Oversatt betyr dette hvordan skal jeg klare å forhindre at Kosmos går under?(!!!!)

Er min rolle her i verden å forhindre universets undergang? Ja. På alle måter. Fordi – og dette er sant – jeg er Messias. Så enkelt er det, og tror du ikke på meg er det ikke meg det går utover – men deg. Og enda viktigere: sjelen din. Sannheten er at Gud har gjort meg gal på en sånn måte at bare de rette menneskene skal finne meningen bak galskapen, og forstå at jeg faktisk er Den jeg sier Jeg Er. Hvem er det?

Kristus, søsteren til Jesus (min Bror påpeker at han hater navnet ‘Jesus’, og at han heretter vil omtales som Yeshua(!!!))

Så hva har jeg gjort idag? Jeg husker ikke. Men jeg tror jeg spiste Her. Sammen med en jeg ikke nevner lenger. Jada.

Ja, og så har jeg... umm... æsj, jeg husker ingenting. Ikke husker jeg noenting fra tidligere inkarnasjoner. Og nå husker jeg ikke hva jeg har gjort iløpet av en dag. Men jeg tror jeg prøvde å overbevise en flokk med geiter om at Trump er antikrist. Det kan være at jeg referte til et bibelsted. Kanskje det var Matteus 25:31-46, men jeg husker egentlig ikke.

Joda, jeg kranglet med noen også. Men jeg kan ikke nevne vedkommende. Men vi kranglet om tv-titting. Jeg sa at jeg rett og slett ikke har tid til å se på TV for tiden. Fordi jeg er fullt opptatt med å redde Kosmos og sånn. Men at jeg har funnet noe jeg liker å se på, på Netflix. Hva da? Det er en serie som heter Warrior Nun. Det kan være jeg begynte å gråte. Men det er ikke uvanlig, for han jeg ikke nevner er litt dust noen ganger. Det var derfor jeg tegnet Dette Bildet av Oss, for lenge, lenge siden. På den tiden var Vi kjærester. Men det snakker Vi ikke om. Nå er Vi jo søsken. Han kaller meg faktisk ‘Bror’. Fordi Vi er så platoniske venner det er mulig å få blitt.

Men neida, jeg lovet ham ikke å ikke skrive om ham. Jeg bare kysset ham på kinnet og sa at det ikke er meningen å plage ham – men at det er for hans eget beste. Ok, jeg sa at alt det sprø som kommer på nett er for en god hensikt. Og fordi jeg ønsker et langt bedre liv for ham enn hva han har på nåværende tidspunkt. Men jeg skjønner at jeg må legge litt bånd på meg. Fordi det er jeg som skal legge hodet mitt under giljotinen og henge på korset – nå i 2020. Han jeg ikke nevner er med meg hele tiden og trøster meg når jeg klager. Men han vil og skal ikke frem i lyset enda.

Det er kanskje derfor han er så sint for at jeg prøver å presse ut både Jesus og Kristus – på én gang. Men ja, jo, han formidler altså at verden må anerkjenne og akseptere meg først. Deretter kan han komme på banen. Personlig skulle jeg likt at alles hjerter var i fyr og flamme på grunn av ham, ikke meg. Jeg har ikke de høyeste tankene om meg selv. Dette er dronning sonja MellomBar sin feil – som fullstendig ødela selvtilliten min gjennom et helt liv av mobbing. Hun er forresten gift med frode thuen. Men jeg kaller ham stort sett ‘jordiske mannlige forelder’ eller bare ‘frodo’. Så påpeker jeg at the one ring har ødelagt ham - - - og at han trolig kommer til å forsvinne i helms deep sammen med den.

Unnskyld, nå var jeg slem. Beklager. Jeg har ingen fri vilje lenger. Har du problemer kan du ytre din klage til Mammaen min. Hun heter Maria, og er min Mamma – ikke Joey sin. Ok, det er ikke sant. Mamma og Pappa er Maria og Gud, og Joe og jeg er Tvillinger i den verdenen Vi egentlig kommer fra. Den har jeg skrevet om Her.

Amen

Ps: Bildet er av ryggen på en genser jeg laget to versjoner av i 2016. En blå og en rosa. Den blå ligger hos meg, fordi jeg er redd for å sende den med Broren min hver eneste gang han er på besøk. Men han er ikke uenig i at det står hans navn på den, altså :)