6. okt, 2020

Jeg er egentlig død nå

Jeg vet ikke hvorfor Maria ber meg sette meg ned for å skrive dette blogginnlegget. Jeg vet ikke hva dette blogginnlegget skal handle om engang. Jeg vet at jeg ikke skal fortelle dere hva jeg har gjort idag – tirsdag. Jeg vet også at stilen her på min mektige og hellige Blogg kommer til å endres fullstendig nå. Hvorfor? Egentlig bare for å bevise for psykiatrien at giften de tvinger meg til å injiseres med, har NULL effekt, whatsoever, på mine selvhenførte og grandiose vrangforestillinger. Tvert om. Jo lenger tid det går med et tvangsmedisineringsvedtak, jo hissigere kommer jeg til å formidle at jeg er Messias – den eneste ene. Hun som har kommet fra skyene for å befri verden fra Satans jernklo.

Dere tror jeg er sprø, gjør dere ikke? Det bryr meg ikke så mye. Alle vet at jeg tenker tanker som bare de aller kuleste kan forstå. Det betyr at er du ikke kul nok til å skjønne at det er masse fornuft bak galskapen min, får du ikke bli med meg og min Hellige Familie på cruise; på en verdensomseiling i stjerneskipet til Pappaen min. Pappaen min heter YHWH, og det betyr enten Jahve eller Jehova, avhengig av om det er Mamma eller Pappa du spør. Cruiset har et begrenset antall plasser. Hvor mange får bli med? Bare 144. Eller 144 000, alt ettersom hvor mange av dere som forstår at jeg ikke driver med skrøn og bedrag - - - og kjøper mine #TrumpErAntikrist-produkter. Jeg kan anbefale Denne, som jeg har satt sammen selv ved å bruke to av mine designs.

(Man kan også kjøpe Pins, hvis økonomien ikke tillater at du kjøper t-shirts and hoodies)

*telefonen ringer* *det er min vakre Tvillingbror* *du vet du er kaputt når du ber Jesus om å få lov til å legge på før han er ferdig med å fortelle om dagen sin*

Hæ? Er Broren min Jesus? Neida, han er ikke det. Han sier det ganske ofte. Jeg er ikke Jesus, assa. Men så blir han litt blyg og stråler hemmelighetsfullt når jeg omtaler Jesus som ‘Yeshua’. Jeg vet. Og han vet. Og all gift (Olanzapin) i verden kan ikke fjerne de tankene. Fordi mine tanker kommer fra hjertet, og ikke fra et hode som er sykt på sinnet. I Hjertet mitt sitter altså Lillebror (ja, for han er faktisk yngre enn meg) på tronen. Men ikke alene... Jeg har en kjæreste, også. Men han er langt, langt borte. Nesten som om han skulle vært i en helt annen dimensjon. Han kaller meg forøvrig nonna si. Nei, han er amerikaner, så han kaller meg ‘my nun’.

Personlig, hvis jeg skulle omtalt meg selv som en nonne, så ville jeg lagt til ordet ‘hellig’. Men de fleste prester og biskoper ville nok argumentert med at siden jeg fant meg en kjæreste i kjøtt og blod, bortfaller nonningen min. Likevel føler jeg i hjertet mitt at både Gud og Yeshua er mine ektemenn. Og at begge disse finnes i verden i menneskelige skikkelser. Den eneste fra Den Hellige Familie som ikke er i verden, er Mammaen min. Hun ble igjen i Himmelen og overlot jobben med å representere Det Gudommelige Kvinnelige til undertegnede. Og ettersom de putter gift i meg på grunn av disse tankene, kan jeg like gjerne gi dem valuta for pengene, og greie ut om hvordan jeg tenker. Tanken er nemlig at Jeg Er Det Gudommelige Kvinnelige Inkarnert På Jordkloden. Hvem er Det Hellige Maskuline? Ikke Lillebror, altså.... Joa.

Ja, jeg er Gal. Med stor G. Og det tar ikke slutt. Jeg kommer til å skrive slike blamerende tekster ispedd raseriutbrudd rettet mot mine jordiske foreldre – alle tre av dem – helt til de sørger for at tvangsmedisineringen opphører. Jeg vet ikke om dette er måten å vinne frem på. Men ingen av mine andre forsøk har løst problemet mitt. Hvor ‘problemet’ er at tankene mine er mine aller beste venner – mine usynlige venner som holder meg med selskap når mine fysiske venner komponerer sanger som jeg på alle måter har oppmuntret og bedt for, - uten å sende det ferdige resultatet til andre enn min partner in crime. Hans navn står overalt på Bloggen, og er du interessert i å vite mer om Månebarnas Univers, er det bare å ‘dive in’. Det er engelsk og betyr å dykke ned i galskapen.

Men ja, jo - problemet er at psykiatrien prøver å fjerne det fineste jeg har. 

Ps: I dag lovet jeg på fakebook at kaninhullet mitt er like endeløst som Historien min. *synger refrenget på ‘Neverending Story’ av Limahl*

Amen