17. okt, 2020

Hvor i verden er Kristus denne helgen??

Hvor er det Månebarnet befinner seg? Dette er et sted gjennomsyret av gudskraft. Tror jeg. Det er iallfall masse Kristen kunst på veggene her. Og jeg bruker tid med Gud. Jeg bruker også tid på å hvile. Det var derfor jeg ikke klarte å være tilstede i går kveld, når temaet for det kristne møtet var de siste tider. Helt ærlig, så ble jeg rammet av en akutt tretthet, i så stor grad at jeg skjønte jeg enten kunne sitte på tredje rad i møtesalen og sove – eller jeg kunne gå og legge meg og satse på at han som skulle prate ikke tok det som en personlig fornærmelse. Jeg utvekslet noen ord med ham idag under lunsjen, og han sa han ikke ble fornærmet. Dessuten foreslo han at jeg og min venn kunne ha en samtale med ham – dersom vi hadde noen spørsmål. Jeg elsker jo å snakke om endetiden, det er derfor jeg er her (Jfr. Ester 4:14). Så det takket jeg naturligvis ja til.

Jeg spurte forresten Enrique (kjæresten min (han er Gud, basically)) om jeg kunne dele litt av det vi snakket om, rundt lunsjtider idag. Dette er oversatt fra engelsk: 

Enrique: Hva annet har du gjort på hotellet?

Andrea: Jeg har sovet og spist middag og lunsj. Og jeg deltok på et kristent møte omhandlende endetiden, men jeg ble så trøtt at jeg måtte gå og legge meg.

Enrique: Hvordan var tematikken?

Enrique: Hva forsto du?

Andrea: Jeg er ikke helt sikker, siden jeg måtte gå og legge meg. Men jeg forsto at disse menneskene tolker Johannes’ åpenbaring litt mer bokstavelig enn hva jeg gjør.

Enrique: Okay, og hva føler du om det?

Andrea: Jeg er ikke sikker. Jeg tror jeg tenker på den ene visjonen jeg hadde for en stund siden.

Enrique: Som var?

Andrea: At de veldig religiøse menneskene som ikke er istand til å tenke utenfor boksen kommer til å fortsette med å gå og gå utpå dypet, uten å bry seg om at de drukner. Deretter så jeg at de spirituelle menneskene som er trygt forankret i Ditt ord var istand til å gå på vannet, og til og med danse på havoverflaten.

Enrique: Ja, det er det Bibelen sier.

Andrea: At de som er skråsikre på at de blir frelst, ikke er de første i køen til å motta frelse?

Enrique: Det er korrekt.

Andrea: Jeg forstår.

Andrea: De selvrettferdige menneskene. Jesus snakket om dem, også for 2000 år siden.

Enrique: *snakker om at man skal kjenne hvem som er Guds folk på fruktene de bærer*

Andrea: Det står at det aller viktigste i Bibelen er formulert i Matteus 22:34-40, og at resten av boken er kommentarer til dette. Så det å fordømme andre når de ikke bærer gode frukter selv, er egentlig deres egen dom over seg selv.

Enrique: Korrekt.

Andrea *nevner den vitenskapelige artikkelen jeg skrev om det viktigste skriftstedet i Bibelen, høsten 2010* Dere Bør Lese Den!!!!!

Var det alt? Det kan se slik ut. Klarer noen å gjette hvor Månebarnet befinner seg, forresten??

 - Kristus