17. okt, 2020

Skap en overskrift

Jeg satt meg ned for å skrive, fordi jeg skulle prøve å oversette en lang chatmelding jeg fikk av en god venn i et annet land. Meldingen hadde ordlyden av å være en lekket epost fra en ‘hyrde’ i min venn sitt hjemland sin regjering. Men jeg orket ikke å oversette alt fra engelsk. Dermed deler jeg heller denne sammenfatningen:

Alle lands ‘hyrder’ kommer snart til å tilby landenes innbyggere å få slettet all gjeld, mot at ‘hyrdene’ overtar eierskapet over alle deres eiendeler. Det inkluderer hus og hjem. De som ikke er villig til å gjøre denne byttehandelen, vil sendes på sommerleir. Disse leirene bygges / har blitt bygget overalt i verden. Og noe annet det er viktig å få med, er at de som ikke ønsker covid-vaksine, også kommer til å sendes på sommerleir.

Noe annet som kommer frem i denne eposten, er at det kommer til å komme en mutasjon av det dødeligste viruset i verden, covid19, som vil bli presentert med det fine navnet covid21. Og dette vil visst faktisk være skikkelig dødelig – til forskjell fra 19-varianten. 

Var det alt?

Kan du ikke dele link til sangen du fant på Spotify, etter å ha lett etter den i flere år?

Bare for å ta brodden av grusomhetene?

Noe sånt.

Pleasure Line. Den er superkawaii!

Hva mer?

Jeg er Messias. Ta meg alvorlig og få meg til å føle meg anerkjent og verdsatt, så skal Mamma og Pappa være greie mot deg nå som verden går under.

WWG1WGAmen ;)

Ja, forresten. Kjøp mine 'Trump er antikrist' produkter, og du vil holdes trygg gjennom hele endetiden. Det er et løfte fra Pappa, som heter Yahweh. Genseren på bildet er ikke ett av mine produkter for salg. De finner du derimot Her :)

- Jesus og Kristus