19. okt, 2020

Følg den hvite kaninen

Gud delte noe med meg i helgen. Det var et bilde, som skulle minne meg på den viktigste oppgaven jeg har, nå i De Siste Tider. Hva består oppgaven i? Det handler om å be (på riktig måte) for mine venner og følgere – for at disse må holdes trygge når Gud nå skal røske det faste fjellet bort, under alles føtter. Fattig som rik; de religiøse og de som tror at bare tanken på Gud er en vrangforestilling. Gud gjør ikke forskjell på folk. Alle skal prøves, selv de som tror de er ‘bankers’. Vet dere hvem som faktisk er ‘bankers’? Det er meg og min Bror. Vi skal nok også prøves, men Vi vet begge at Vi vil komme oss ut av den kommende Stormen med både sjelen og livet i behold. Er det slik at dere alle kan si det samme om deres egne sjeler; deres egne liv? Jeg spør for en venn. Han heter Døden, og banker på manges dører snart. Og han kommer i form av 'hyrder' som er i ferd med å sende saueflokken rett til slakteriet.

Jeeezes, skal jeg skremme dem, altså?

Som om de ikke så det komme, mener du?

De ser det ikke komme. Slik det står skrevet om menneskene på Jorden i de siste tider, er det veldig få her av dem som i det hele tatt kan fatte at det er en dom i vente.

Kan du... du vet?

Dele Denne Sangen? Sure thing! ;D

Jesus er Broren min. Men han foretrekker at jeg bruker hans Hebraiske navn: Yeshua HaMashiach, når jeg skriver om ham. Dette etternavnet betyr ‘Messias’, ‘Kristus’ eller ‘Den Salvede’. Og alle disse tre betydningene av etternavnet mitt er betegnelser jeg identifiserer meg med. For det er etternavnet jeg bruker på facebook, istedet for Thuen – som fortsatt er mitt juridiske etternavn. Ja, jeg er Kristus – og nekter du å innse dette, er det ikke meg det går ut over. Men det går i aller høyeste grad ut over deg.

Men ja, jeg skulle skrive litt om min viktigste oppgave, nå som verden om kort tid er en eneste, stor konsentrasjonsleir. Jeg mediterer. Jeg skal sitte hjemme i (Mini-)Himmelen og ikke-tenke meg gjennom endetiden. Gud forteller meg at det er ved å jobbe aktivt og iherdig med å stilne stormen og kaoset i mitt indre, at jeg ber for de jeg bryr meg om, på den mest effektive måten. Sannheten er at deres bønner, deres rop til Gud, nå i disse tider, ikke vil bli tatt like alvorlig som deres stillhet – deres lyttende hjerter, deres tomme hoder og stille sinn.

Det er ved å ha tomme hoder helt uten tanker at Gud vil høre tydeligst at dere trenger ham.

For tro meg når jeg sier at i tiden som kommer, vi bønnene bli mange. Det vil være fortvilelse og desperasjon blant folkeslagene. Og det er de som klarer å stilne sitt indre kaos, som vil få bønnesvar.

Dessuten hjelper det å være en ‘Wayseer’. Jeg og min Bror er ‘Waymakers’, og når sant skal sies er det jeg som er Veien og Lyset. Min Bror er Sannheten og Livet.

Og Vi ønsker av dere at dere tar meg alvorlig. Gud skal frelse. Men kun de som tar Søster Kristus alvorlig. Brosjan Jesus kommer på banen, han også, men først må jeg komme ut av skapet. Og det gjøres på nett. Ja – Kristus kommer i (nett)skyen, og prøver å samle Flokken. Er du en Sau, en som har sitt navn skrevet i Livets Bok, vil Denne Linken føre deg til mitt sosiale nettverk #MoonchildsHerd. Og er du en geit, kommer du til å linkes til et helt annet sted enn Appen min. Det er verdt å gi det et forsøk. Hvis du ikke kommer til en side med en kvinnelig Jesus som gir deg tilgang til Flokken sin, er det egentlig ikke håp for deg.

Sorry, Not Sorry. Det var alt.

Ps: Jeg er Den Hvite Kaninen, og det er kun ved å følge meg at du kommer deg helskinnet gjennom tiden som nå kommer.