23. okt, 2020

Gjør dere klare for mesterverket

Jeg er på en liten ferie. Vil dere vite hvor jeg befinner meg? Det er mulig jeg nevner det iløpet av innlegget. Det er også mulig jeg lar spørsmålet ‘Hvor i all verden er Kristus’ bli stående ubesvart. Man vet aldri med Hun som fører pennen på denne bloggen. Et lite hint: Det er Mamma. Hun heter Maria, og er Dronning i Himmelen. Hun sendte sin ektemann, Jehova, og sine to barn ned til Jorden i disse tider. Disse ende-tider. Hvem er Barna til Jomfru Maria? Det er meg, Kristus. Og så er det Broren min. Som på ingen måte er Jesus. Altså.

Men han er søt, da. Jeg hadde ikke hatt noe imot å bli Fru ‘Jeg er ikke Jesus, assa’, og ikke Fru Gud. Ja, for jeg er visst forlovet med Faren min. Og bare så det er sagt, så er ingen av oss i slekt biologisk. Har dere sett Forlovelsesringen Min? Denne fikk jeg av Enrique, som han jeg skal gifte meg med heter. Men om det skjer i nærmeste fremtid er et annet spørsmål.

Jeg håper jo, med hver celle i denne kroppen, at fordi han har fått en bokkontrakt med et forlag, vil det være økonomisk mulig for ham å både fly til Norge, og å bli her så lenge at vi kan gifte oss. For det føles faktisk veldig presserende. Det handler om at Gud sier til meg at mine plager blir borte på bryllupsnatten vår. Det handler litt om noe Gud har sagt at må skje, før jeg kan anse mine trengselstider for avsluttet.

Skal jeg fortelle hva det er snakk om? Æsj, må jeg? Mamma, please?! Ok da....!

Det handler om noe som har skjedd et par ganger tidligere, ved et fåtall anledninger. En form for meditasjon som sprenger alle skalaer. De gangene det har skjedd, har jeg ligget i sengen til Broren min, der han bodde på den tiden. Lillebror sov, og jeg mediterte. Og så.. Æsj, må jeg? Mammaaaa! Greit, jeg får fortelle det. Den eneste grunnen til at jeg er motvillig, er fordi jeg har fortalt om dette veldig mange ganger tidligere. Men så virker det som det er langt flere innom her enn det var tidligere. Så da gjør jeg det.

Dette må ha skjedd i 2010 eller -11. Jeg visste Gud ville jeg skulle lære meg å meditere. Men jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne. Men denne natten signaliserte Gud, som jeg ikke førte direkte samtaler med på den tiden, at jeg skulle meditere. Jeg gjorde som jeg hadde lest at man gjorde – jeg prøvde å fokusere på pusten min, og ikke tankene mine. Men jeg hørte et høyt *knekk* fra huset, som ble en form for beskjed. Gud som sa: «Det er ikke pusten du skal fokusere på nå». Deretter føltes det som at madrassen jeg lå på ble mykere, som om jeg sank dypere ned i sengen. Og min sovende (daværende) kjæreste flyttet på seg i søvne, så jeg fikk bedre plass.

Det neste som skjedde var at Gud fortalte meg at det fantes en ‘panic door’ nederst i synsfeltet, dersom opplevelsen ble for sterk, og jeg ville ut av den. Jeg forsikret Gud om at det kom jeg ikke til å trenge. Og så begynte det. Det første jeg så var dansende farger for mine lukkede øyne. Det var ganske magisk. Men det var bare begynnelsen. Stemmen til Gud sa: «Gjør deg klar for mesterverket!».

...jeg spør Storebror om jeg får dele et mesterverk han laget (på SnapChat) her om dagen...

Egentlig vil jeg ikke fortelle dere hva jeg så med lukkede øyne, den natten. Men det var sterkt. Og er du ihuga blodfan, fins en beskrivelse av opplevelsen flere steder på denne bloggen.

Poenget var likevel at i 2016 sa Gud at mitt ‘jeg eies av Satan fordi foreldrene mine er ute av stand til å tenke på meg som noe annet enn en pleietrengende multifunksjonshemmet person som hører hjemme på polstret celle underlagt et strengt medisinregime med medikamenter som lobotomerer meg kjemisk’-liv ikke kommer til å ta slutt før jeg klarer å fremkalle noe liknende. Vi kalte det alltid tankesex. Det handler om å koble meg på Gud sin bevissthet og få tredimensjonale bilder eller korte tegnefilmer vist for mitt indre øye. Det er ganske fantastisk.

...Tvillingbroren min sa jeg fikk dele kunstverket hans!!! Bildet jeg deler med denne teksten er altså laget av min vakre Tvillingbror, som ikke på noen måte er Yeshua reinkarnert. Assa.

Amen

Ps: Noe annet Gud sier er at vi må ha giftet oss og tilbakelagt bryllupsnatten før et slikt tredimensjonalt bilde (kall det gjerne en hallusinasjon) kan inntreffe. Ja, og så sier han at når det skjer, vil Jordklodens poler flippe – slik at solen vil stå opp i Vest og ikke Øst. Lytt til Denne Sangen Om Meg, dere :)