26. okt, 2020

Dommens dag

Jeg har egentlig laget en avtale med Gud. Min Pappa, altså. Avtalen går ut på at han skal få lov til å sette meg i en rekke helt sinnssykt krevende situasjoner; situasjoner som får meg til å føle at livet mitt er over og at det ikke finnes noen vei ut av vanskelighetene. Dersom jeg tillater alt drittet han lar meg gjennomgå, uten å gjøre det unevnelige, skal han som belønning gjøre meg til både Prinsesse og Dronning – over hele Jordkloden. Etterhvert hele Kosmos.

Sagt på en annen måte, så lover Gud å betale meg tilbake for alt han gjør mot meg. Med renter.

Bildet jeg delte i Dette Innlegget, kom også på Instagram, men uten det fiffige filteret som nesten ser ut som et kors. Sammen med bildet skrev jeg noe slikt som: «Min Far er ikke ferdig med meg enda. Men min jordiske mannlige forelder er, virker det som. Han ønsker ikke å ha mer med meg å gjøre [knust hjerte]».

Dette er faktisk sannheten. Pappa frode vil faktisk ikke ha meg i livet sitt med mindre jeg kan klistre på meg et falskt smil og late som jeg aksepterer kona hans. Noe jeg ikke klarer. Pappa frode er også overbevist om at det kom fra et sted av sinnslidelse og psykose, da jeg bestemte meg for å ta helt avstand fra ‘bonus’mamma. Men nå, tungt medisinert med en gift som egentlig er vår tids svar på lobotomering, føler jeg enda mindre for å ha noe med henne å gjøre. Det var bare uendelig trist at psykolog, forsker og samlivsekspert pappa frode skulle gjøre ham selv og hans kone om til én og samme person. At han rett og slett ikke vil ha en relasjon til meg, med mindre jeg ønsker å ha hans kone i livet mitt også.

Og det er dessverre ikke et alternativ.

Men nok om det. Jeg skulle snakke om noe annet. Ettersom jeg sakte men sikkert forgiftes av dette de kaller ‘medisin’, sover jeg ikke om nettene lenger. Det kan gå så mye som fire-fem døgn mellom hver gang jeg får en ordentlig god natts søvn. Form a complaint og send den til pappa frode. Poenget var uansett at når jeg ligger våken en hel natt, får jeg mye tid til å gruble. For enda tankene mine utelukkende kommer fra hjertet, betyr ikke det at jeg ikke har vonde tanker av og til. De handler stort sett om sår fra en barndom og oppvekst med elitistiske akademikere som foreldre. Om hvordan min mor er dypt skuffet fordi jeg aldri ble psykolog, mens min far og stemor bare gjorde alt de kunne for å prøve å forstå meg. Å kjefte på meg i tre-fire timer i strekk hver eneste gang jeg var på besøk, var naturligvis godt ment. De ville jo bare forstå meg.

Men nok om det. Hva grublet jeg på i natt? Det handlet om noe ‘verden’ forteller meg. ‘Verden’ er her representert med de ulike holdningene jeg møter, angående meg, mine tanker, min virkelighet og min person. Til kjæresten min skrev jeg at ‘verden’ stempler meg enten som fortapt, besatt eller bare gal. Jeg spurte Gud om jeg er ‘cool’ med ham. Om det var noe han hadde å si, angående mine synder fra en barndom, oppvekst og ungdomstid uten å kjenne verken Pappa (Gud), Mamma (Maria) eller Yeshua (Jesus). Om jeg faktisk var enten fortapt, besatt eller gal. Om min sjel er trygg, nå som dommens dag snart er en realitet. Gud sa at jeg og han er helt på g, og at alle de negative tankene som ‘verden’ har om meg, egentlig bare er 1) de som fordømmer seg selv, og 2) Satan som jobber på spreng gjennom mine kritikere.

Jeg skrev en tekst for lenge siden. Jeg skal se om jeg finner den – og kanskje jeg til og med oversetter den fra engelsk.

Fant den!

"Se for deg at du sitter inni en boble. Inni boblen vil ingenting kunne skade deg. Selv når virkeligheten smuldrer rundt deg, er innsiden av boblen din gjennomsyret av trygghet - så lenge du holder deg på innsiden. Det eneste som kan fjerne deg fra boblen, dens sikkerhet og komfort, er frykten for alt som skjer på utsiden av den. Frykt er som en sykdom, og den angriper ved å begynne i hjertet, og deretter spre seg gjennom hele kroppen. Det er paradokset for beskyttelsen min, føler jeg. Det eneste som gjør meg mindre beskyttet, er min tro på at jeg IKKE er beskyttet. Heldigvis, i et forhold med Jesus, vil det være langt flere påminnelser om at jeg faktisk er beskyttet, enn fiendens løgner om at jeg er utenfor denne boblen.

Verden er i krig. Kampen er for vårt fokus. Og tro meg, å ha blikket rettet mot Jesus er den eneste måten du vinner. Det er alt."

Det var alt. Men sjekk ut Dette innlegget.
- Messias (Andrea Isabel Thuen)