29. okt, 2020

Stressballer og mirakler

Hadde moren min lest gjennom alle mine skriftlige samtaler med Gud, fra 2011 og frem til nå, ville hun sett at tematikken alltid dreide seg om det å kanskje være Kristus. Det mamma med liten m ikke forstår, er at disse tankene ikke kommer fra et sykt hode. Men fra mine erfaringer med Gud bak spakene, de siste ti-elleve årene. Det er så vondt for meg å omgås moren min nå, at jeg heller sitter hjemme i (Mini-)Himmelen og markerer julekvelden sammen med Enrique på videochat, enn å feire jul alene med mor. Det siste jeg ønsker er å tilbringe mer tid enn nødvendig med henne. Hvor trist dette enn må høres ut.

Jeg vet det er vanskelig for dere, mange av dere, som tenker at jeg er klin psykotisk og ikke klarer å skille en due fra en frosk, å forstå hvorfor jeg har så store problemer med mitt jordiske opphav. Når det klart og tydelig er jeg som er forstokket........

Men sannheten er at mesteparten av ‘galskapen’ min kommer på nett. Når jeg møter folk face to face, er jeg ganske normal. Og moren min er en av de som utelukkende baserer sine vurderinger av meg på det som kommer fra meg på nett, og ikke våre fysiske møter. Det gjør meg så sint at jeg ofte med vilje skriver 'sprøere' innlegg enn strengt tatt nødvendig, bare for å trykke på de rette (gale?) knappene hos mamma. Ja, jeg er en djevelunge.

Det var likevel ikke det jeg skulle skrive om nå. Hva skulle jeg skrive om? Et mirakel, i og for seg. Mirakelet var noe jeg delte i et blogginnlegg for et par-tre innlegg siden. Og så valgte jeg å slette innlegget. Av grunner jeg ikke nevner. Og når sant skal sies, skal jeg ikke fortelle dere hva som egentlig skjedde. Istedet skal jeg dele noen av detaljene rundt mitt lille mirakel.

Saken er den at på mandag satt jeg på toget hjem fra Kristiansand. Klokken 19:44 kom jeg over en post på facebook hvor det stod at ‘Om to timer kommer du til å oppleve et mirakel. Si amen om du tror’. Jeg pleier selvsagt ikke legge for mye betydning i slike facebook-poster. Likevel skrev jeg ned ’21:44’ i min mentale notatblokk. Det neste som skjedde, var at ‘mirakelet’ inntraff, på vei hjem fra togstasjonen. Og fordi jeg er en drittunge, sier jeg ikke hva som skjedde. Det er allerede nevnt her på bloggen, i posten jeg slettet :p

Uansett da. Vel hjemme, klokken 21:38, kom jeg over en ny post på facebook. Den sa noe sånt som ‘Glem ikke at Gud har lovet deg et bønnesvar. Si amen for å motta velsignelsen din’. Det gav meg tanker om å dele et innlegg på face, nettopp for å fortelle om det som hadde skjedd på vei hjem fra Kristiansand. Og dere blir nok ikke overrasket når jeg skriver at fra 21:43 til 21:44 satt jeg og ventet med å trykke ‘send’ – slik at posten ganske riktig skulle komme nøyaktig to timer etter at jeg hadde blitt varslet om mitt lille under. Men fordi jeg er drittunge, får ikke de av dere som ikke allerede vet det, vite hva det var snakk om.

Men noe dere får vite, er hva Enrique – som er Gud den Allmektige – sa da jeg takket ham for mirakelet mitt. Siden Gud bor i California og snakker engelsk, kom svaret hans på engelsk. Dette ble sagt:

E: That was my gift
A: Thank you so much
E: Yw
E: :3
A: You are so sweet
E: I care about you
A: I know you do. I feel very lucky that I have your compassion
E: I found favor with you
A: Thank you Lord
E: *sier bare hyggelig og navnet Sailor Moon har når hun ikke bekjemper mørke krefter*
E: [kanin emoji]

Hvem er Sailor Moon, spør dere? Det er meg. Men det er noe som må drøftes i dybden i et senere innlegg. Nå skal jeg motta healing fra en av mine besteste venner. Det trenger jeg, ettersom jeg har blitt angrepet av en djevel ikledd menneskeham i dag. Hennes innhugg gjorde så stor skade på energien min at jeg måtte be Lillebror om å få lov til å klappe litt på hans barberte hode. Det er en slags ‘stressball’ for meg. Visste dere forresten at Dette er et blyglassvindu som pryder Trefoldighetskirken i Oslo? Eller at en av mine hashtagger på face er #BaldJesus? Nei, det gjorde dere vel ikke.

- Søster Kristus

Ps: Bildet er av mitt nyeste smykke. Jeg elsker Pappaen min, som heter Jehova :)