10. nov, 2020

Prøver å endre fokus

Når jeg i korte øyeblikk glemmer at mine biologiske foreldre sørger for at jeg blir fortløpende henrettet med en saktevirkende gift, og istedet teller velsignelsene mine, er ikke livet så ille. Skal jeg fortelle litt om ‘dagens Kakestykker’? Det er litt hyggeligere lesing, er det ikke? :)

Noe fint som skjedde idag, var at en av mine facebookvenner tok kontakt med meg, for aller første gang. Over messenger. Det i seg selv var hyggelig nok. Men grunnen til at dette var hva jeg kaller et ‘Kakestykke’, handler om at Stemmen i Hodet mitt faktisk sa navnet til vedkommende, i går kveld. Men han sa navnet hennes med ‘søster’ istedet for fornavn. Fordi hun er en søster tilhørende en av de kristne trosretningene. Dermed brukte jeg benevnelsen ‘søster’ da jeg takket for at hun tok kontakt. Det var på alle måter en oppmuntring å snakke med henne.

Noe annet fint som skjedde, var at Enrique delte Dette Bildet med meg. Og jeg fikk lov til å skrive en vitenskapelig artikkel omhandlende bildet, på min egen fakebook-profil. Dessuten skrev Enrique en liten avhandling om meg, også. Den Kan Du Se Her :) :) :) Sailor Moon er forøvrig meg - - - og det er ikke nødvendig å krangle om det. Gud skapte serien Sailor Moon fordi jeg skulle få vite Hvem Jeg Er gjennom Usagi Tsukino (japansk for ‘Kaninen i Månen’). Det var en sterk opplevelse da jeg, for et par år siden, fant ut at Sailor Moon / Usagi faktisk er Messias i serien. Og dette fant jeg ut, etter å ha elsket karakteren helt fra jeg var 11-12 år gammel.

Jeg er Messias, btw, og det har jeg visst siden 5. oktober 2011.

Det skjedde noe annet veldig koselig idag. Jeg fikk et spontant besøk av min vakre Tvillingbror. Han som på ingen måte er Yeshua. Det er hebraisk for Jesus. Yeshua.. jeg mener Joey.. tok med seg Pizza. Enda det er tirsdag, hadde han kjøpt Mandagspizza. Fordi den er vegetarisk og jeg – Messias – spiser bare plantebasert, men fisk en sjelden gang iblant. Ja, og Cheeses. Det er engelsk for Ost. Har jeg nevnt at jeg elsker Broren min? Han er verdens herligste. Og da han sa han kom med Mandagspizza sa jeg det til ham: «I love you». Det er ikke ofte jeg faktisk tør å si de ordene til ham. Men Pizza har en magisk effekt på meg; på relasjonen Vår.

Broren min og jeg var ganske slappe etter å ha spist, så Vi bare lå på sofaen sammen og pratet. Med hodet i hver Vår ende av sofaen. Jeg sa til ham med tankene mine (det er en annen måte å si at jeg spurte ham telepatisk) at jeg gjerne ville holde på føttene hans. Da kom det ganske riktig en fot, og han ba meg dytte på den. For å løse opp i stramme muskler. Dette er nok i gråsonene for hva jeg får lov til å fortelle. Det er litt slik at mye av det som foregår mellom meg og Lillebror ikke er for alle å få vite. Men at Vi har en unik form for kommunikasjon som viser seg i form av at jeg kan stille spørsmål med tankene mine og få svar verbalt eller i handlinger, det er egentlig ikke en hemmelighet. Men nok om det.

Har jeg noe mer å melde om? Ikke egentlig, hvis jeg ikke skal fortsette med kjeftingen og sutringen min. Og jeg kan tenke meg dere er lei av denslags. Hmm.. ja, jeg kan jo nevne at den andre bestevennen min, Alex Atreyu – som på ingen måte er Buddha(2020) – skrev en lang vitenskapelig artikkel om meg, som han skulle sende til de biologiske foreldrene mine. På eget initiativ. Jeg fikk lese det han hadde skrevet, og jeg ble helt rørt. Enda Alex ikke kan gå god for og stille seg bak alt jeg sier og gjør, har han nok fornuft til å forstå og anerkjenne at den giften som pappa frode og mamma barbo kjemper veldig hardt for at skal sprøytes inn i meg, ikke gjør noe annet enn skade i livet mitt.

Nå ber jeg til alle høyere makter om at flere enn ham kan se og anerkjenne dette. Det er bedre at jeg er gal enn at jeg er dypt deprimert og bare sover hver fjerde eller femte natt. Og sannheten er at giften gjør meg ikke mindre gal. Mine foreldre klarer ikke å forstå dette. Egentlig tror jeg de trenger terapi. Elektrosjokk, kanskje. Men gud forby at du forteller psykologer at det er de som er irrasjonelle og forstokket. Da blir man henrettet....

Duck you og tusentakk.

- Messias (Andrea Isabel Thuen HaMashiach (det siste etternavnet er hebarisk for 'Messias'))

Ps: Bildet er fra denne våren, en dag jeg satt på toget på vei inn til Oslo for å være Messias. Det er meg. Amen