14. nov, 2020

Jeg er Prinsesse Kristus, og jeg veier deres sjeler

Det var noen som sa jeg var stygg. Jeg blokkerte IP-adressen hans. Mammaen min sier at de som ikke ser noe bra ved meg, det være seg at jeg har kloke tanker eller at jeg kan se litt eller veldig søt ut av og til, de er ‘undesireables’ i Guds rike. Mammaen min sier at det er den effekten jeg har på folk. De som ikke har livets rett i det Gudsriket som jeg, Mamma, Pappa og Broren min skal skape, har ikke noe godt å si om meg. De ser meg rett og slett på en helt annen måte, enn de heldige få som kommer til å ha både livet og sjelen intakt når syv til ti år av apokalypsing er overstått.

Mammaen min, som er Dronning i Himmelen, sier at jeg er instrumentet som veier den menneskelige sjel. Og er ikke sjelen din god nok for Guds rike, ser du meg som gal og stygg. Det betyr at du er en geit, og du kan egentlig slutte å lese. Dersom du på den andre siden ser tankene mine som interessante eller fornuftige, og du synes jeg er vakker som en gudinne, er det store sjanser for at Denne Linken vil lede deg til Appen som Mamma har laget til meg, for å samle Saueflokken :) (Og er du ikke en Sau, har jeg ikke noen interesse av deg. Det samme gjelder for Mamma og Pappa og Lillebror. De er altså Dronning, Konge og Prins i Himmelen).

Hva mer sier Mamma? At dersom du ikke har noe fint å si om meg, kommer hun til å fjerne sin tilstedeværelse i livet ditt. Det betyr i grunn bare at hun fjerner sjelen din. Som i Harry Potter-bøkene, når noen er så uheldig at de får et ‘desperant-kyss’. Det er den strengeste straffen som finnes, i det universet. Hva skjer med de som mister det som gjør dem menneskelige? Da får ‘dyret’ innpass i deres organisme. Satan vil med andre ord flytte inn. Og jeg tuller ikke, når jeg sier at en verden hvor sjelen er borte, og ‘dyret’ er i kontroll over flesteparten av menneskene, ikke er en verden jeg vil være i.

Dermed akter jeg å forlate denne verden. Men ta det med ro, jordiske kvinnelige forelder. Jeg kommer aldri i en million evigheter til å ta mitt eget liv. Når jeg sier ‘forlate verden’, mener jeg ved å dra på et langvarig cruise med et stjerneskip. Jeg vet ikke hvordan denne farkosten skal fremskaffes, men det er altså dette Mamma og Pappa forteller at er planen for meg og et heldig knippe utvalgte mennesker. At vi skal få lov til å slippe alle de grusomme tingene som kommer til å skje, hva apokalypsing gjelder. Vi får rett og slett lov til å være alle andre steder enn på jorden. Jeg sa til Lillebror idag at han naturligvis er selvskreven, når vi setter seil. Lillebror sa at da må jeg sørge for at romskipet kommer hjem til ham og plukker ham opp. Se forresten Denne Videoen om Broren min og jeg.

Jeg elsker Broren min, altså. Men jeg kan ikke si det til ham face to face. Jeg kan fortelle ham at jeg elsker Stemmen i Hodet mitt, som faktisk er Jesus, og være ganske sikker på at Broren min forstår at det er ham jeg snakker om. Jeg kan fortelle Broren min at jeg elsker Pizza; at jeg elsker Pizza så høyt at jeg kunne giftet meg med den - - - og fortsatt være rimelig sikker på at Broren min vet det er ham jeg snakker om. Men ettersom Tvillingbroren min og jeg er så platoniske venner at Vi like gjerne kunne vært søsken, føles det kjempeskummelt å fortelle ham at jeg elsker ham. Iallfall på den måten. Men jeg gjør det. Og en liten del av meg føler Vi egentlig er gift. Men ikke si det til ham!!!!

Ja, så må jeg jo nevne at jeg har en faktisk kjæreste. Han er Gud btw. Og hva Gud forteller meg, er at Bryllupsnatten vår er *nødt* til å finne sted alle andre steder enn på jorden. På grunn av den massive energiutladningen den natten, en eksplosjon som vil ha nok sprengkraft til å flippe Jordklodens poler så nord blir sør og sør blir nord. Etter polskiftet, kommer solen til å stå opp i vest. Tusen år senere kommer det til å skje noe liknende - - - som vil få retningen som Melkeveien spinner til å flippe. Men det tør jeg ikke tenke på engang. Mest fordi det er vondt å ikke være forent med sin Tvillingsjel på tusen fakkings år :(

Jeg savner Mammaen min :( :( :(

- Prinsesse Kristus