17. nov, 2020

Hyrder med høygafler II

Hvordan redder man verden med en blogg? Jeg har ingen anelse. Men det er det jeg har tvangstanker om at jeg skal klare. Jeg hadde en liten rant på chat med Enrique idag. Vil dere vite hva jeg skrev? Jeg gjengir det på norsk, enda vi snakker engelsk sammen: 

Andrea: Jeg er bare trøtt. Av alt.
Enrique sier han har det på samme måte.
Andrea: At alt er en endeløs kamp. Å ikke være i stand til å sovne, enda jeg ofte føler meg så trøtt at det gjør fysisk vondt. Å bekymre meg sånn for verden. Å ikke være i stand til å stoppe denne galskapen. Å se Satan få mer og mer kontroll over menneskers liv, uten at de er i stand til å innse det. Og mer enn noe, å ikke vite når jeg kommer til å møte deg.
Enrique sier jeg er nødt til å stole på Gud.
Andrea: Jeg gjør det, men jeg kan ikke noe for at jeg føler dette er for mye, til tider.

Ettersom jeg har verdens dårligste hukommelse, har jeg glemt sist jeg ikke våknet etter å bare ha sovet tre-fire timer, og var nødt til å ta fatt på dagen. Vil dere vite hva jeg skrev til min jordiske mannlige forelder idag? Han tok kontakt med meg for første gang på sikkert en måned og spurte hvordan jeg hadde det. Dette svarte jeg:

Medisinene de tvinger i meg gjør at jeg ikke sover i det hele tatt. Men jeg er så trøtt at det er fysisk smertefullt uten å sovne. Jeg har aldri hatt det sånn før. Ja og jeg har mye verre ms enn jeg har hatt noen gang. Tusen takk for din kognitive dissonans. 

Min mannlige forelder sa jeg burde snakke med mine fangevoktere om dette, og at sånn skal det jo ikke være. Jeg sa at jeg har tatt det opp, men at ingen bryr seg. Frode Thuen sa at de jo bry seg. Stakkar, han lever i den vrangforestillingen om at psykiatrien faktisk vil menneskers beste. Apropos ‘kognitiv dissonans’, vil dere vite hva jeg skrev som en kommentar i en gruppe på facebook? Dette:

Kognitiv dissonans kalles det, når du nekter å ta inn over deg tanker og sannheter som avviker fra dine egne. Og tanken om at ‘hyrdene’ ikke vil vårt beste er rett og slett for vanskelig for mange å akseptere -_-

Hvem er ‘hyrdene’? Det var de jeg sendte mailer til for mange år siden, etter en ordre fra Gud. Han ba meg åpne bibelen på et bestemt skriftsted (jeg husker ikke hvor, dette er ancient history). Der stod det: Skriv til dette folkets hyrder. Og det var det jeg gjorde. Gud fortalte meg hvor jeg skulle slå opp i boken hans, for å kopiere og lime skriftstedene inn i eposter. Det var bare svovel, dom og undergang - - - alt hentet fra det Gamle Testamente. Hvem fikk mailene? ‘Dette landets hyrder’. Jeg lar det være skjult for de som ikke har ører å Høre med, de som ikke har øyne til å Se.

Hva har skjedd i dag, da? Ikke noe av interesse. Jeg fikk lov til å ha hodet til Broren min på fanget, mens Vi så en film sammen. Gud, som er kjæresten min, hadde ikke noe imot det. Så lenge jeg tenkte rene og uskyldige tanker. Når det er Gud som styrer alt jeg tenker, tror jeg det er innafor – uansett hva jeg tenker. Så lenge jeg gjør en innsats for å ikke tenke på noe som ikke skal tenkes på. Det må med dette nevnes at Gud sier han går god for alt jeg sier og gjør, ettersom han (og Moren min (Maria, Himmelens Dronning)) er i kontroll over alt jeg sier og gjør. Alt jeg tenker, også. Og Gud har lovet meg at han ikke skal straffe meg ved å ødelegge verden over en tanke jeg tenker som er feil. Det er jo en fin forsikring å få. 

Det må også nevnes at jeg er Messias. Og at det skriftstedet i Bibelen som jeg har størst problemer med nå for tiden, er Markus 13:32. Det må også nevnes at Broren min på ingen måte er Jesus. Men han blir veldig glad når jeg omtaler Jesus som ‘Yeshua’. Ja, og jeg er Prinsesse Kristus - - - og på den ene eller andre måten skal jeg redde verden. Men det kan virke som at dette drøyer i tid, og at Gud faktisk har tenkt til å la hele helvete bryte løs først, i form av at ‘hyrdene’ våre tar av seg menneskemaskene og viser sine sanne ansikt. Et lite hint: De har horn og kan ofte sees med sine signatur-accessoarer: Høygafler.

Er du i Saueflokken? Glem ikke at jeg og min vakre Tvillingbror er De Gode Hyrder :)

- Prinsesse Kristus