20. nov, 2020

Hva har Andrea gjort for å fortjene denne fortapelsen?

Det var en liten fugl som kom og hilste på meg idag. Den hang i luften utenfor stuevinduet mitt i et halvt minutt, og tittet inn på meg. Akkurat når fuglen stakk innom, var jeg på telefonen. Personen jeg snakket med var resepsjonisten på Bærum DPS, hvor de prøver å drepe meg hver tredje uke. Jeg skulle egentlig ha vært der idag. Men fordi jeg ikke sov noe som helst forrige natt, klarte jeg så vidt å stå på beina. Så jeg skulle høre om det var greit at jeg kommer i morgen, og at de kan gjøre et nytt forsøk på å henrette meg da.

Fuglen som hilste på meg, var en søt påminnelse om noe som skjedde for fire år siden. Da var jeg innlagt i 100 dager. Og en av de siste dagene, var det en medpasient som sa noe hyggelig til meg. Han sa: «I dag så jeg en liten fugl som fortalte meg at du snart får slippe ut herfra». Det ble som han hadde sagt, kort tid senere fikk jeg slippe fri fra stedet jeg har døpt både ‘Gehenna’ og ‘Lulu’s house’. Lulu er forøvrig kosenavnet mitt på Lucifer, mørkets fyrste. Jeg hater ham ikke. Men jeg hater å være fanget i systemet som har navnet hans stemplet over hele seg(!)

Var det alt?

Jeg skal skrive resten.

Og du er?

Ikke Lulu, iallfall. Men Vi må jo nevne at også han har fått spalteplass på denne Bloggen.

Du er Yeshua.

Ja, han du giftet deg med. Og han du kaller ‘din vakre Tvillingbror’. Jeg skal si noen ord. Er det greit?

Det er litt skummelt.

Du er redd jeg avslører alle hemmelighetene dine?

Jeg tror det toget har kjørt. Så bare.. go ahead. 

Yeshua sier

Jeg skal bare si noen ord om Andrea sitt tvangsmessige behov for rettferdighet, og hvordan det har puttet henne i det verste uføret hun har vært i noengang.

Det er ikke godt for Månebarnet å bli tvangsmedisinert. Det har det aldri vært. Men hun har funnet seg i det, i mange år. I starten av dette året fikk hun endelig lov til å slutte på medisiner. Og det gikk helt fint. Iallfall i Andreas øyne. Ikke så mye i øynene til hennes foreldre. Moren til Andrea er kronisk allergisk mot Andrea sine tanker om at hun er... hva er det du kaller deg? Messistus. Men Andrea, foreldrene og systemet hun føler at prøver å drepe henne, hadde gjort en avtale. Hun skulle få lov til å holde på som hun ville på nett, uten at de skulle legge seg opp i galskapen hennes. Det var to ting som skulle gi foreldrene hennes lov til å ringe til Satans representanter. Det første: Dersom Andrea ikke var istand til å skjøtte økonomien sin. Det andre: Dersom Andrea delte blamerende innlegg på blogg eller facebook av seksuell karakter.

Andrea klarte egentlig å holde seg ‘innafor’, når det kom til disse tingene. Moren til Andrea vil nok ikke være enig. Det at Andrea delte en video hvor hun mediterte til Denne Sangen, mens hun hadde kroppslige fornemmelser av seksuell karakter (orgasmer), ble for mye for Andrea sin jordiske mor. Men det var likevel ikke barbos vemmelse over at Andrea la ut den videoen på nett, som ble spikeren i kisten hennes. Hva handlet det om da, når Andrea plutselig både var innlagt og hadde et tvangsmedisineringsvedtak stemplet over navnet sitt?

Frode Thuen skjedde. Og hans kognitive dissonans. Hva er det? Det er når du er ute av stand til å ta innover deg en sannhet som avviker fra din egen opplevelse av virkeligheten. Hvem er Frode Thuen? Det er Andrea sin jordiske mannlige forelder. En mann det på alle måter er håp for - - - dersom han snapper ut av den kognitive dissonansen. Gjør han ikke det, er sjelen hans like fortapt som sjelen til antagonisten til Andrea. Dette er en person vi egentlig ikke skriver om lenger. Vedkommende fortjener ikke å ha navnet sitt eller noe annet ved seg trykket på denne evige og hellige Bloggen.

Men bakgrunnen for at Frode Thuen sendte Satans representanter på døren til Andrea, var altså at Andrea i lang tid hadde forsøkt å fortelle Frode Thuen at hun ikke ønsket å måtte forholde seg til nevnte antagonist lenger. Andrea brukte faktisk flere uker på å fortelle Frode Thuen dette. Likevel fikk pappa Frode helt sjokk, da han – på bursdagen til Andrea – oppdaget av Andrea hadde slettet vedkommende fra vennelisten sin på facebook. Og da begynte en liten krig (Andrea skyter inn med ‘Yeshua, det er en stor krig’), hvor Andrea følte det var viktig å få frem hennes opplevelse av sannheten. Hvordan det var å vokse opp med et annet hjem, hvor hun konstant følte seg utrygg. På grunn av nevnte antagonist.

Det skal også nevnes at herr professor og samlivsekspert Thuen har gjort seg et navn på at han er så utrolig flink med følelser og relasjoner. Han er en person mange medieinstanser henvender seg til, så fort de trenger en uttalelse fra en psykolog. Andrea synes det er uendelig vondt at i 2018 var hun og pappa Thuen på TV sammen, og Andrea løy. Hun løy om hvorfor det var vanskelig å vokse opp med den tilsynelatende kloke mannen hun kalte sin far. Kalte, i fortid. Dere kan se klippet Her. Andrea har et nesten tvangsmessig behov for rettferdighet. Fordi at hun, uten antipsykotiske medisiner i blodet, endelig følte seg sterk nok til å ta til orde om alt det hun ikke klarte å snakke om som barn, ble resultatet det helvetet hun befinner seg i nå.

(Andrea legger til at nå må jeg holde kjeft. Greit, vi får si at det var alt)

- Jesus og Kristus