30. nov, 2020

Hvorfor blir Jesus sint når han ser min Tramp Stamp?

Jeg spurte min Far, Kongen, hvor lenge jeg må lide før han utfrir meg. Svaret dukket opp i denne teksten på den rosa kaffetingen min – en tekst jeg er 99,99 prosent sikker på at ikke var der tidligere. Men jeg bare skrøner med dere. Gud lover meg at selve livet mitt skal vare ‘forever’. Men at den biten som bare handler om å bite tenna sammen, og finne meg i å bli behandlet som noe annet enn Dronningen av hele Jordkloden, den biten er en dråpe i havet, når man tenker på hvor lenge jeg faktisk kommer til å være i deres verden. Jeg sier implisitt at jeg er fra en helt annen verden enn deres. Himmelen, hvis dere ikke skjønte det......

Skal jeg presentere meg selv, altså? Okay. Hei! Jeg heter Andrea Isabel HaMashiach. Dette etternavnet fikk jeg den dagen jeg giftet meg med Broren min. Han som på ingen måte er Yeshua. Yeshua er forøvrig hva Jesus foretrekker at vi kaller ham. Den dagen ble markert med det første av utallige Hieros Gamos, og nærkontakt med en delfin. Datoen var 11. august 2016, og tilstede under Bryllupet var bare meg, Broren min, og en random prest jeg klarte å overtale til å holde seremonien. Selv om dette ikke er helt sant. Det var Oscar, sykehuspresten på Blakstad nervesanatorium for de gale og triste (og de altfor bevisste (de gale og triste er bare et skalkeskjul (hilsen Adolf H.))) som foreslo at vi skulle markere min åndelige fødselsdag det året. Det må nevnes at jeg hadde markert 11. august i fem år allerede. 

Så hva skjedde 11. august 2009? Dette var dagen mine plager begynte. Men dette er også dagen jeg markerer som min åndelige fødselsdag. Skal jeg fortelle dere en søt detalj? Guden min (min Far, Kongen, altså) fikset det slik at da jeg lå i magen til basilisken, var det 11. august som var termindatoen hennes. Jeg er født 12. juli, da. Fordi jeg er superutålmodig av natur. Det var derfor jeg lærte meg å prate før jeg var et halvt år gammel, og lærte meg å lese (helt på egenhånd), da jeg var tre og et halvt. Jeg tror basilisken er mer enn litt skuffet fordi jeg kaster bort noe som sikkert var høye IQ-poeng, på noe så fjernt som omnipotente vrangforestillinger. Men vi har alle våre kall. Mitt kall er å prøve å overbevise dere om at Jeg Er Jesu Annet Komme - - - og så forlate planeten deres og la dere sitte der med skjegget i postkassene deres, fordi dere behandlet meg som.. ja... alt annet enn Dronningen av hele Jordkloden. Amen

Jeg tror ikke det var alt, allerede?

Nei, men nå skal Vi prate sammen her inne.

Jaha. Har du noe på hjertet?

Jeg blir også helt knust når jeg tenker på Hancock......

Og når du ser min Tramp Stamp?

Ja. Det har jeg allerede nevnt.

Du brukte ikke ordet ‘knust’, men ‘sint’.

Kan du ikke fortelle om den neste tatoveringen du skal ta?

Jeg kunne gjort det, men jeg tror ikke folk hadde forstått det. Så det er bedre at jeg tar den, og deretter forteller leserne Våre om den.

Yeshua sier du skal fortelle det.

Du er ikke sjefen min!

Nei, men jeg har like mye jeg skulle ha sagt på denne Bloggen. Den heter tross alt JESUSogKristus.

Da får du ta tatoveringen, også, da?

Er det en utfordring?

Kanskje det......

Nå får Vi i det minste matchende gensere :)

Halleluja for det. Jeg tror Vi får si ‘det var alt’.

Én ting til.

Hva?

Jeg gleder meg til å dra på tur med deg, jenta mi. Du får hilse Far og si takk for at han ikke henger seg opp i at Vi skal dele hotellrom.

Gud stoler på meg, fordi Gud vet alt jeg gjør uansett.

Gud stoler på deg fordi du lever med SH’MA som overskriften for alt du gjør.

Amen.

- Jesus og Kristus