6. des, 2020

Hvordan skal Messias redde verden?

Jeg delte på fakebook en annen versjon av det redigerte bildet jeg har puttet på Forsiden her på JesusOgKristus, og skrev at Messias veldig gjerne ønsker å redde verden. Om hun klarer det, mon tro. Det har kommet noen svar fra enkelte følgere. Den siste jeg svarte på, var fra en mann i Afrika. Han sa at selvsagt vil hun klare det – gjennom Guds nåde. Det er fine forsikringer å få.

Gud, eller kjæresten min Enrique M. Sanchez, egentlig, pleier å si at ‘you’ll be okay’. Det er hvertfall fine forsikringer å få. Skal jeg fortelle dere en kjernesannhet ved meg og min person? Dersom jeg – Messias – ikke klarer å gjennomføre det jeg har kommet til verden for å gjøre, kommer ikke bare jeg til å gå under. Men hele dette universet. Det var derfor Gud sørget for at albumserien ‘Atlas’ ble laget, av en fantastisk artist som heter Sleeping at Last. Dette er min tegning av meg, som Atlas. Som bærer verden på mine skuldre. Ok, hender – men dere skjønner tegningen.

Ja, jeg har Atlaskomplekser. Jeg har også Farskomplekser. I så stor grad at min evige tørste etter Pappa, alltid gav meg tanker om at jeg savnet min jordiske far. Fordi jeg ikke skjønte at frode thuen ikke var min egentlige far. Det skulle vise seg, gjennom en sinnssyk, men veldig underholdende, reise over ti-elleve år, at Gud er Pappaen min. Maria er Mammaen min. Og tro det eller ei - - - Jesus er Broren min. Jeg liker ham best av alle menneskene jeg kjenner. Med unntak av Lillesøster, som alltid og uansett er mitt favorittmenneske i hele verden. Men hun ser jeg ikke så mye til, fordi vårt felles opphav er sinnsforvirret, og derfor prøver å drepe meg. Prøv å forstå det, den som kan. 

Jeg bare skrøner med dere. Moren min prøver ikke å drepe meg. Men hun forstår ikke at ‘omsorgen’ hun utviser, gjør så stor skade at jeg er helt ødelagt i energien min i flere dager, etter å ha hatt noe med henne å gjøre. Vet dere hva jeg kan melde om nå? At etter en lang og god pause fra basilisken, har jeg det bedre enn jeg har hatt det på lenge. I natt sov jeg, til og med. Og bare så det ikke er noen forvirring, så er jeg faktisk glad i moren min – langt der inne et sted. Jeg tror Jesus var glad i Judas, også. Nei, det var slemt. La meg prøve å si det på en annen måte: Jeg setter pris også på motstanden mine jordiske foreldre gir meg. Hvordan skulle jeg ellers bevise for dere at jeg er sterkere enn noen, her på denne planeten?!

For å snakke om noe helt annet. Vil dere vite hvordan Pappa sier jeg skal redde verden? Når han er ferdig med hva enn det er han driver med nå, skal jeg få lov til å holde et online kurs for sette igang en ‘mass ascension’. Det handler om at jeg skal lære alle (som vil ha noe håp om å overleve endetiden) å meditere på en slik måte at alle tanker forsvinner fra hodet. Et hode uten tanker er et hode som Satan ikke har noen makt over. Et menneske som ikke styres av tanker i hodet, styres istedet av tanker som kommer fra Hjertet. Og det er ikke lett for Satan å kontrollere folk som har flyttet aktiviteten fra hjernen til Hjertet.

Skal jeg fortelle dere noe annet, som er litt rart? For å bli som Jeg Er – som i bunn og grunn er den eneste måten å være forsikret at både sjelen og livet ditt ikke går tapt, nå i endetiden – er du nødt til å lære deg å elske Satan. Tro det eller ei. Du er faktisk nødt til å omfavne mørket. Både ditt eget, og det du erfarer rundt deg. Også Satan har en funksjon. For mange handler det om å gjøre oss sterkere, klokere, mer ydmyke. Man er nødt til å lære seg å se Lyset, også der det kun eksisterer mørke. Det er dette trengselstidene vil handle om, for de av dere som har navnene deres i Livets Bok. Dere må gripe fatt i de halmstråene som Gud kaster til dere, sette pris på og være takknemlige for dem. På den måten vil Gud bli oppmuntret til å gi dere ‘Kaken’.

Hva er ‘Kaken’? Følg med videre, så vil dere få vite mer. Det var med andre ord alt. Nå skal jeg meditere, hvis ikke fungerer jeg ikke. Jeg anbefaler alle å jobbe med det samme. Gud, Pappaen min, sier at jo flere av mine lesere / følgere / venner som mediterer (prøver å ikke tenke på noe som helst), jo fortere får jeg lov til å dra igang kurset mitt. Så please, legg fra deg alt du har i hendene og tenk på ingenting.

- Søster Kristus

Ps: Tegningen jeg deler sammen med denne teksten heter 'Immanuel', og forestiller Jesus som barn. Men da jeg viste den til en klok dame jeg hadde noen samtaler med, sa hun: Det der er jo deg!

Go figure ;)