16. des, 2020

Skru av tankene eller bli en zombie

Jeg har gode nyheter. Uten å gå for mye rundt grøten, kan jeg dele at jeg har sovet de siste tre nettene. Jeg blir trøtt på kvelden, og jeg sovner. Det er vel ikke nødvendig å nevne at dette ikke har vært normalen. I går før jeg sovnet, skjedde det noe rart. Men det er ikke så lett å forklare hva som faktisk skjedde. Gud kaller det en ‘oppdatering’, eller ‘upgrade’ på engelsk. Det var som om hodet mitt ble enda mer stille. Jeg har jo nevnt at i sommer opplevde jeg at alle tanker i hodet forsvant. Det som skjedde nå var vel en fortsettelse av det. Jeg kan rett og slett ikke tenke med hodet mitt lenger. Men jeg klarer jo å fungere; jeg tenker jo tanker. Det er bare det at jeg har flyttet kontrollen fra hodet til hjertet.

Det var en rumpeklovn som sa jeg hadde et ‘hatsk hjerte’. Det er, når sant skal sies, ingen jeg hater. Men det er enkelte mennesker jeg har vært nødt til å forholde meg til, som jeg aller helst vil slippe å ha noe mer med å gjøre. Det er på grunn av dette ønsket at min far ikke vil ha noe med meg å gjøre. Fordi ett av menneskene dette gjelder, er personen han kaller sin ektefelle. Det hadde aldri blitt noe problem, dersom pappa Frode hadde akseptert og respektert dette ønsket, i utgangspunktet. Men det var ikke det jeg skulle skrive om nå.

Hva skal jeg skrive om? Viktigheten av å slutte å tenke med hodet. Og det faktum at jeg er Maria Magdalena, legger Stemmen i Hjertet mitt til. Han er veldig søt, og jeg kunne skrevet en lang tekst om alt det søte han gjorde i går. Men fordi jeg ikke tenker tanker med hodet, har jeg heller ingen hukommelse. Det betyr at alle tingene Broren min sa og gjorde i går, har forsvunnet fra hukommelsen. Enda jeg ved flere anledninger tenkte: «Dette må jeg skrive om på Bloggen, når jeg kommer hjem».

Men hvorfor er det viktig å ikke tenke med hodet? Det handler om den / de kommende koronavaksinen(e). Dette forteller Gud meg: At det er gift de kommer til å sprøyte inn i oss. Er du i stand til å meditere, vil du klare å reversere de negative effektene giften har. Dersom en eller flere av vaksinene har nanoroboter som ett av ‘virkestoffene’, og dette gjør at onde mennesker klarer å kontrollere deg (Gud sier at dette er et høyst reelt scenario), er det helt nødvendig å ikke tenke tanker med hodet. For å få beholde det du kaller en ‘fri vilje’. Det er faktisk så nødvendig at jeg kan legge til ‘livs’ der. Det er livsnødvendig at du slutter å tenke med hodet!!!

For et par dager siden delte jeg Dette Bildet på facebook, sammen med en kommentar jeg skrev den 21. mars dette året, på en venn sitt innlegg. Kommentaren sier noe sånt: «Her er en sprø idé jeg har: Virus blir implementert på befolkningen for å gjøre den menneskelige organisme mottakelig for 5G. Og så vil ‘de’ være i stand til å kontrollere mennesker. Hvilket vil føre til en zombieapokalypse. Men hei, fantasien min løper nok løpsk her – for det er ikke som om det vi opplever nå er for sprøtt til å være sant, til å begynne med». Ja, jeg er gal, og nei, dette er faktisk ikke utenkelig at kommer til å skje. 

Plot twisten her er at slutter du å tenke tanker med hodet, overlater du all kontroll til Gud – som vil ta over din ‘frie vilje’. Hvis Gud styrer deg, slipper du å la onde makter og onde mennesker få kontroll over tankene dine. Det er så svart/hvitt, altså. Enten overlater du kontrollen til Gud og til Mammaen min (hun som i bunn og grunn er den kvinnelige siden av guddommen), eller så stiller du dine tanker, ord og handlinger til disposisjon for dyret. Bildet jeg delte link til viser forøvrig en rekke zombier, flere 5G-sendere, og denne teksten: «Smartdust (smartstøv) sprayet i atmosfæren og injiserte nanoroboter blir aktivert av 5G, og gjør mennesker om til zombier».

Lær å meditere eller bli en zombie. Følg den Hvite Kaninen eller bli et dyr. Lolz

- Kristus