21. des, 2020

Lillebror

Ps: Jeg fikk tillatelse til å dele dette bildet av Lillebror i genseren jeg gav ham i går (lørdag). 

Og jeg vet ikke hvorfor jeg skriver ‘ps’, da det står for ‘post scriptum’ – som betyr ‘etter teksten’ på Latin. Vil dere forresten vite en fun fact om meg? Jeg studerte Latin, i en kort periode i 2014 eller 15. Vil dere vite hvorfor? Jeg tror ikke jeg har fortalt så mange om akkurat hvorfor jeg prøvde meg på dette studiet. Men det handlet *på ingen måte* om at jeg tenkte det kunne være greit å snakke det offisielle språket til Vatikanstaten, ettersom det *på ingen måte* er i min skjebne å bli noe i nærheten av Pave.

Høres det sprøtt ut? Jeg vet det. Men dette har altså vært virkeligheten min i 11 år. En spinnvill reise med Gud bak rattet, og jeg som ikke har så mye jeg skal ha sagt – når Gud får meg til å virke spinnvill.

Derfor er det bra jeg har Broren min. Han hjelper meg å holde beina plantet på jorden – når hodet er alle andre steder. Stort sett er hodet mitt i skyene. Det er derfor det ikke er så mange tanker der inne. Tankene kommer, for min del, nesten utelukkende fra Hjertet. Det er derfor mange kommer til kort, i møte med tankene mine. Fordi det er så diametralt forskjellig fra hvordan de tenker; hvor deres tanker kommer fra. Et lite hint er at: Styres du ikke av Hjertet, er det ikke plass til deg i Gudsriket som Mamma og Pappa skal bygge. 

Skal jeg fortelle dere noe annet sprøtt? For sånn ti år siden kranglet jeg og Broren min om hvem av Oss som skal bli Pave. Jeg tror Vi konkluderte med at uansett hva som skjer, skal Vi ikke bo i Vatikanstaten. Likevel følte jeg behovet for å lære meg Latin. Lenge før det ønsket dukket opp, snakket jeg og Lillebror om å lære Oss Hebraisk, slik at Vi kunne kommunisere på et språk ingen i Vår omgangskrets forstår.

Er det nødvendig å nevne at Lillebror *på ingen måte* er Jødenes Konge?

Ja, jeg gav ham ‘Jesus & Kristus-genseren’ i går. Den jeg har hatt i mitt eie i cirka et halvt år, etter at Alex kom med den. Alex gav meg genseren som han hadde eid, fordi både jeg og Alex skjønte at det var Broren min sitt navn som egentlig stod på ryggen til genseren. Jeg var ordentlig nervøs, skal jeg være ærlig, for at Broren min skulle bli sint fordi jeg pusher på ham denne rollen i livet mitt (og i frelsesplanen?). Det at han av fri vilje tok den på seg idag da han kom for å drikke kaffe, gjorde meg så glad at jeg *nesten* sa at jeg elsket ham, da jeg gav ham en klem. Men jeg sa ikke de ordene. Jeg sa: «Herregud, jeg digger deg!».

Hva står det på ryggen til genseren? Jesus & Kristus, selvfølgelig. Symbolet på forsiden av genseren er et liggende åttetall – symbolet for uendelighet. Så er mitt symbol representert, Hjertet med vinger. Og hans symbol: Korset. Broren min er møkk lei av kors, da, sånn egentlig. Vi er faktisk begge to enige om at det er ganske bisart at symbolet folk forbinder Yeshua med, er torturinstrumentet som drepte ham.

En digresjon er at jeg sånn halvveis vurderte å gi min jordiske kvinnelige forelder en sprøyte i julegave, til å henge rundt halsen. Istedet for et kors. Fordi dette er mitt torturinstrument. Og nå må dere ikke tro jeg stikker sprøyter i meg selv fordi jeg prøver å slippe unna virkeligheten. Sannheten er jo at mine jordiske foreldre sørger for at et demonisk system som har ‘666’ stemplet over det hele, stikker sprøyter i min evige og hellige organisme. Hvorfor? Fordi jeg *på ingen måte* tenker at Broren min er reinkarnasjonen av Yeshua HaMashiach.........

- Prinsesse Kristus