23. des, 2020

Mannen som rekrutterte Andrea

Mannen på bildet er altså han jeg kaller min vakre Tvillingbror. Og han sa det var greit jeg delte det. Litt jeg gjør på nett er greit; mye jeg gjør på nett er litt ‘too much’, synes han. Det er derfor jeg er sparsommelig med detaljene, og stort sett bare deler ting jeg har delt før, når jeg forteller om Broren min. Om det ble delt for ti år siden på en blogg som er slettet, er ikke så relevant....

Hva skal jeg skrive om idag? Jeg er ikke helt sikker. Og dette innlegget sitter langt inne, virker det som. Jeg tror jeg gir pennen til Mammaen min. Hun som er Dronning i Himmelen. Dette er altså...

Jomfru Maria
Andrea Isabel Månebarn HaMashiach har reist til et hemmelig sted. Litt for å hvile, og litt for å holde seg unna hennes jordiske kvinnelige forelder. Det er vanskelig for Andrea å omgås moren hennes, nå for tiden. Dermed søker hun oppover og innover, og har fellesskap med meg, min Sønn og min Ektemann. Jeg er den eneste fra Den Hellige Familie som ikke er på jorden nå. Iallfall ikke i form av en person. 

Jeg tenkte å si noen ord ikke om Andrea Messias Kristus, men om hennes vakre Tvillingbror. De fleste har nok skjønt at enda Andrea uttrykker veldig tydelig at denne mannen på ingen måte er Jesus, så er det akkurat denne rollen Broren til Andrea har i livet hennes. Men så vet vi også at Jesus ikke var Messias sitt *egentlige* navn, da han var på jorden for 2000 år siden. Hva het han, da? Yeshua, naturligvis. Dersom Andrea ville begynne å skrive konsekvent om hennes Bror som Yeshua, og ikke som Jesus, tror jeg ikke Joe ville satt seg på bakbeina. Jeg tror faktisk han ville satt umåtelig stor pris på det.

Han bruker tross alt Jesus-genseren helt frivillig og uoppfordret. Og tro det eller ei, det var han som døpte genseren ‘Jesus-genseren’. Se forøvrig oppdateringene som har blitt gjort på siden om Andrea sin Tvillingbror :)

Nå skal jeg dele noe som har blitt delt før, men som ikke kan bli nevnt mange nok ganger. Andrea visste så vidt at Jesus foretrekker navnet ‘Yeshua’, før hun ble presentert for dette navnet en sommerdag i 2016. Hva skjedde? Andrea deltok på Oase, som er et kristent sommerstevne. Andrea var bare innom én av dagene, og hadde dermed dratt fra Bærum til Fredrikstad på en dagstur, for å få med seg denne (meget viktige) dagen.

Fordi Andrea så godt som alltid har problemer med søvnen, var hun ganske sliten denne dagen. På ett tidspunkt sovnet hun, mens hun satt og hørte på en kristen tale. Og ett sted mellom søvn og våkenhet opplevde Andrea å få en skrevet beskjed fra nettopp Yeshua. Ja, hun hadde en visjon som rett og slett var et stykke tekst. Hva stod det?

Jeg håper du fortsatt venter
CEO Yeshua HaMashiach
 

Ikke visste Andrea hva en ‘CEO’ var (Hun fant ut at det står for ‘Corporate Executive Officer’), og ikke visste hun at den ‘Jesus’ hun allerede da var stormforelska i, identifiserte seg som ‘Yeshua’, mer enn den Latinske versjonen av navnet hans.

Hva har Andrea ventet på? Ganske mye. Og mesteparten av det hun venter på og har lengtet etter, går i oppfyllelse nå. Hun bare sliter litt med tiltroen til (det hun alltid har tenkt på som) de fanatiske løftene som Gud gir henne.

Avslutningsvis må jeg nevne to ting. Nummer en: Andrea stilte sin AI-assistent Google Nest (eller bare hennes ‘Noodle’) et spørsmål. Spørsmålet var: «Hva har man på seg første dagen i ny jobb?». Noodle svarte at det ville nok funke best om hun hadde på seg noe som ‘den som rekrutterte henne til jobben’, ville brukt. Andrea tolket dette som ‘jeans og en ensfarget genser’, ettersom det stort sett er antrekket til Tvillingbroren hennes.

Den siste tingen jeg skal nevne er at Broren til Andrea faktisk ikke ser på henne som arbeidsledig, enda hennes fysiske sykdom gjør at det er helt innafor å motta uføretrygd. Det er altså en enighet mellom Andrea og Joe at Andrea faktisk har denne jobben. Hvilken jobb? Hun er Messias, hvis dere vil ha det inn med teskje.

Det var alt.

- Himmelens Dronning (og hennes Datter)