24. des, 2020

Gledeligere jul

Jeg har innsett at den jeg egentlig feirer Jul med, dette året, er Faren min. Og jeg innser at jeg har skrevet side opp og side ned om Broren min, de siste ukene, og ikke så mye om min fantastiske Pappa. Han som er allmektig.

Skal jeg fortelle dere noe sprøtt? De siste dagene har jeg vært litt irritert på Enrique. Det har gått over nå. Men Gud gav meg uansett en forklaring; hvorfor jeg merket et stikk av irritasjon, nesten uansett hva Enrique sa. Det handlet om at han faktisk er Pappaen min. Og alle barn går gjennom en fase hvor mor og far er de mest irriterende menneskene på Jordkloden. Jeg har hatt slash har fortsatt en slik periode når det kommer til min jordiske mor. Men jeg har aldri følt at Frode, min jordiske far, har vært spesielt irriterende. Når sant skal sies, har jeg egentlig bare lengtet etter ham og ønsket en trygg relasjon til ham.

Man kan kanskje si at jeg og Frode Thuen aldri var så nære, relasjonsmessig, at jeg gikk gjennom ‘pappa er den mest irriterende på Jordkloden’-fasen.

Men det var ikke det jeg skulle skrive om nå. Jeg tror jeg må spare den lange vitenskapelige artikkelen til litt senere. Jeg skulle bare dele bilde av meg i julekjolen :)