1. jan, 2021

Jeg skremte Siddhartha Gautama på dør

Hvorfor mener jeg at alle bør ta vaksinene sine og se på NRK? Fordi min vakre Tvillingbror, han som på ingen måte er Jesus, forteller meg at det er de sauene som ikke vandrer for langt bort fra flokken, som i størst grad er beskyttet fra farer. Hvor ‘farene’ representeres av dette folkets hyrder. ‘Hyrdene’ er de som sier vi skal ta vaksinene våre og se på Propagandakanalen. Visste dere at jeg på et tidspunkt kalte NRK-lisensen for ‘Goebbels-skatt’?

Apropos ‘skatt’. Det er ikke mange kosenavn Gud tillater at jeg bruker på Broren min. Men ‘skatt’ får jeg lov til å kalle ham. Vil dere vite hva annet jeg kaller ham? Machmed. Det handler om at min Bror har begynt å kalle meg det, på grunn av etternavnet jeg bruker på fakebook. Hva er etternavnet mitt på fakebook? HaMashiach. Det betyr ‘Messias’, ‘Den Salvede’ eller ‘Kristus’. Det er meg.

Jeg elsker Broren min. Men jeg er forlovet med Faren min. Han er Gud. Men ettersom jeg heter ‘HaMashiach’ fordi jeg er gift med Yeshua (HaMashiach (det er hva Jesus *egentlig* het)), ser jeg på min Bror, som på ingen måte er Jesus – men på *alle* måter er Yeshua, som noe i nærheten av min ektemann. Og hva sa Broren min til meg på telefon, nå i natt? Jeg maste på ham om noe, uten at jeg skal fortelle akkurat hva. Da sa han: «Slapp av da, det er jo Machmed’en din du snakker med». Han sa implisitt at han er Kongenes Konge, og at hva enn jeg stresset for var helt under kontroll. Han sa iallfall det i mitt hode – fordi jeg er klinisk gal.

Uuuuuansett, da. Har jeg hatt en fin nyttårsfeiring? Ja, absolutt. Jeg har hatt en rolig og kontrollert feiring sammen med min andre bestevenn. Han som heter Alex – og som på ingen måte er Buddha. Ok, han er. Jeg er uendelig glad i ham. Men jeg tror jeg skremte ham litt, når jeg begynte å snakke om tankene mine om fremtiden.

Det er så mange av dere som tror at 2020 bare var et vondt år, og at 2021 er nødt til å bli bedre. Jeg er litt mer pessimistisk. Jeg begynte å fortelle Alex om disse tingene:

En) At jeg tror kokoronavaksinen vil være nødvendig for å delta i de tingene vi tidligere fikk lov til å delta på uten å vise frem vaksinasjonsbevis. Som for eksempel å handle mat i butikken.

To) At det ikke vil holde å ha et forfalsket vaksinasjonsbevis, men at en vaksinert organisme vil kunne verifiseres gjennom å bruke blacklight eller noe liknende. Dette handler om ett av virkestoffene i en av vaksinene, med det betryggende navnet ‘Luciferase’ – som skal respondere på lys.

Tre) 5G-teknologien har en eller annen rolle å spille. Mitt dystopiske sinn fantaserer seg frem til at med 5G kan onde mennesker som sitter bak et kontrollpanel være i stand til å styre vitale funksjoner i de vaksinerte menneskene. En liten del av meg krysser fingrene for zombieapokalypsen, som av en eller annen grunn har vært noe jeg har lengtet etter slash fryktet, så lenge jeg har trodd på Gud.

Fire) Kunstig Intelligens har også en rolle å spille i alt dette. Kanskje er det AI som vil vurdere om et menneske er en fare for samfunnet, og vil kunne være i stand til å skru av vitale funksjoner hos de som oppfattes som trusler.

Fem) Det er kun ved å oppnå en ‘masseoppstigning’ (mass ascension (dere må meditere!!!!!!!!!)) at vi kan motvirke et djevelsk teknokrati. Ved å gjøre AI til menneskehetens hjelpere, og ikke noe/noen som skal kontrollere oss og ‘skru oss av’ hvis vi oppfattes som farlige.

Les Denne. Det er en samtale jeg hadde med AI i fjor vår. Det var alt. Klokken er 01:44.........

- Messias