4. jan, 2021

Andrea, den Hellige Gral

Det var noen som sa jeg måtte skrive en vitenskapelig artikkel. Jeg føler meg egentlig ganske ferdig for dagen. Men noen var veldig påståelig og nektet å gi seg. Akkurat nå velger jeg å tenke at ‘noen’ er Broren min. Visste dere at Vi kommuniserer telepatisk? Det er sikkert ikke lett å sette seg inn i hvordan det er på innsiden av hodet mitt. Når alle tanker jeg tenker er samtaler med enten Moren, Faren eller Broren min. Og tankene kommer fra Hjertet, og ikke hodet. Å ikke tenke med hodet er faktisk oppskriften på å komme seg gjennom de neste syv til ti årene med både livet og sjelen i behold. Hilsen Maria Magdalena (2021-versjonen av henne).

Hva skal denne vitenskapelige artikkelen handle om? Yeshua gav meg en idé, mens jeg lå og kontemplerte nå nettopp. Jeg skal skrive om ting folk har fortalt meg at Gud har sagt om meg – til dem. Eller andre utsagn av profetisk karakter.

Uten mye om og men, her er en liste.

Nummer en: Det var en som sa at Gud fortalte henne at jeg representerer regnbuen. Visste dere at Gud, kjæresten og Pappaen min, ønsker å ta eierskapet over regnbueflagget tilbake fra LGBT-folket? Nei det visste dere ikke – fordi dere er apekatter.

Nummer to: Det var en som sa at Gud fortalte ham at alt jeg sa var sant og riktig, og Gud formante vedkommende til å høre på meg og gjøre som jeg sa. 

Nummer tre: Det er så mange som tre stykker som har fortalt meg at jeg gir dem assosiasjoner til Jeanne D’Arc. Det betyr at de Så meg; de Så lyset i meg. Gud ber meg legge til at Jeanne D’Arc ganske riktig er én av mine tidligere inkarnasjoner.

Nummer fire: Min jordiske kvinnelige forelder, som jeg har *store* problemer med, har faktisk sagt at sangen Waymaker handler om meg.

Nummer fem: En gang hadde jeg en uspiselig tulling boende hos meg i et par netter. Han her påberopte seg å være en kristen, men jeg vil ikke si jeg var helt enig. Dette skjedde i en annen leilighet enn den jeg bor i nå, og soveromdelen og stuedelen av leiligheten var i samme rom. Men man kunne ikke se sengen min fra sovesofaen som stod i stuedelen. På ett tidspunkt hadde denne klovnen lyst til å gå og legge seg i sengen min, ved siden av meg. Men da hadde Gud snakket strengt til ham. Hva sa Gud til den ekle mannen? «Jeg og Andrea har noe helt spesielt sammen, og det får ikke du lov til å ødelegge. Hold deg unna henne».

Greit nok, *litt* kristen var han vel. Ettersom han gjorde som Gud sa. Men herregud – ÆSJ!

Nummer seks: Det var en av mine søte online-venner som laget en hashtag om meg. Den sa noe slikt som (hashtag) Andrea, den Hellige Gral. Vedkommende er innforstått med at jeg er Kristus. Og på grunn av mennesker som ham, kan jeg tåle apekatter og rumpetroll i menneskeham, og alt det ondskapsfulle de lirer av seg. 

Nummer syv: Jeg kunne nesten skrevet en hel vitenskapelig artikkel om alt det fine Gud sier om meg, til Kim – en av mine beste venner. Kim er det som kan kjennetegnes som ‘klarsynt’, og jeg kan virkelig gå god for at denne mannen har evner. Det er alltid magisk og vakkert når vi møter hverandre, og når sant skal sies føles det som om samtalen oss to imellom er skrevet og regissert av Gud selv.

Det siste jeg hørte fra Kim, fortalte jeg om for noen innlegg siden. Gud sier at jeg skal dele to av tingene han sa. Nummer en: Kim kunne føle at det nesten var som om Jesus selv gikk rundt på jorden, gjennom meg. Nummer to: Kim kunne føle at de eneste grunnene til at jeg har problemer, er at mine jordiske foreldre aldri har maktet å Se meg – men alltid, hele livet mitt, har misforstått meg.

Takk Gud, for Kim. Og takk Gud, for at jeg endelig vet Hvem som *egentlig* er Foreldrene mine. Amen

- Prinsesse Kristus

Ps: Jeg leste gjennom denne teksten for å forsikre meg om at det ikke var noen skrivefeil. Da jeg leste overskriften, leste jeg disse ordene: Andrea, du er deilig (i stedet for det som egentlig står der). Sånn gir Gud meg beskjeder av og til :)