7. jan, 2021

Den Hellige Familie er vanvittig søt

Hva gjør Messias akkurat nå? Hun drikker kaffe, og har akkurat begynt å skrive en vitenskapelig artikkel. Om hva? Hva enn Pappaen hennes sier hun skal skrive om. Hvem er Pappaen til Messias? Det tror jeg ikke burde være et spørsmål, engang. Men det er Gud. Han som er allmektig. Mammaen min heter Maria, og er Dronning i Himmelen. Jeg har noen som har utgitt seg for å være ‘foreldre’, her på jorden, også. Men de prøver jeg å ikke skrive for mye om. Jeg blir bare sint av det. Dermed skal jeg skrive en vitenskapelig artikkel om Mammaen og Pappaen min, og min vakre Tvillingbror. Han som på ingen måte er Jesus. Men som blir veldig glad når jeg snakker om Jesus som ‘Yeshua’. Denne vitenskapelige artikkelen skal handle om hva jeg setter størst pris på, ved disse tre nærmeste familiemedlemmene mine. Jeg begynner med Broren min.

Yeshua
Det jeg liker best ved Broren min, er at han er så søt. De fleste som kjenner denne mannen godt, kan være enige med meg om dette. Han har rett og slett en søt personlighet. Dessuten liker jeg at han pusher meg ut av komfortsonen min. Jeg kan si at jeg ikke klarer eller tør å gjøre noe, men han er ikke enig. Og nesten tvinger meg til å gjennomføre oppgaver jeg ikke trodde jeg var i stand til å gjennomføre. Så overrasker jeg meg selv, og oppdager at det er mye jeg tror jeg ikke er i stand til, som jeg klarer helt fint. Det er en veldig god egenskap han har: at han viser meg hvor kul jeg faktisk kan være, bare jeg legger angsten min til sides. 

Ja, og så elsker jeg at Broren min har vist meg, som den eneste han kjenner, Hvem Han Er. At Vi vet dette om hverandre, gjør noe helt spesielt med relasjonen Vår. 

Maria
Det jeg liker best ved Mammaen min, er at hun er så søt. Det er kanskje ikke et sjokk at hun er søt, når Sønnen hennes er så søt, og jeg er så søt. Vi faller ikke langt fra stammen, noen av Oss. Mamma er ikke bare søt, hun og også vanvittig kul. Og har en interessant måte å se verden på. En liten hemmelighet, er at Maria skal få lov til å bygge verden slik hun ønsker at den skal være, når denne Apokalypsen er over. En annen liten hemmelighet, er at Maria synes svært mange av menneskene på jorden er apekatter eller ormeyngel eller rumpetroll.

Det jeg liker aller best ved Mamma, er likevel hvor trygg hun får meg til å føle meg. Bare det å vite at jeg kjenner henne; at jeg kan prate med henne, gjør at jeg føler jeg kan overleve alt. Selv det som er ment å ta livet av de fleste andre. Jeg skal ikke si at kokoronavaksinen har det som hensikt - - - men den har det.

Pappa
Det kommer vel ikke som noe sjokk at det jeg liker aller best ved Gud, er hvor vanvittig søt han er? Men han kan også være ganske grusom og skummel – dersom han har et problem med deg. Det er viktig at man streber etter å få oppleve Gud sine søte sider, og ikke de grusomme. Det gjelder egentlig for Mamma, også. Yeshua er søt uansett. 

Pappaen min er ikke bare søt og grusom. Han er også morsom. Det vitner skaperverket hans om. Når sant skal sies, er det ganske interessant å være på jorden i lys av å kjenne Gud – som har skapt alt – så godt. For jeg ser faktisk fingeravtrykket hans på de merkeligste steder. Og jeg elsker det.

Fordi jeg er klinisk sinnslidende, kommer jeg til å tenke som sønnen til hovedpersonen i filmen Livet er herlig, gjennom hele den kommende store trengselen. At det bare er et spill; en lek. Vil dere vite hva premien er, når *mine* trengsler er over? Jeg kan ikke si det, for jeg er en good catholic girl. Men det handler om at jeg skal forenes med Mammaen min. Hun er alltid og uansett favoritten min!!! (Gud legger til at hun er ‘stor’. Jeg velger å skrive ‘storfavoritten’)

- Messias

Ps: Maleriet jeg illustrerer denne vitenskapelige artikkelen med, har tittelen Den Hellige Familie.