12. jan, 2021

Glitch

Etter at jeg hadde skrevet min forrige Vitenskapelige Artikkel, måtte jeg meditere. Disse tekstene mobiliserer enorme energimengder. Det er derfor jeg ikke klarer å skrive like ofte på engelsk som jeg skulle ønske. Her er min engelskspråklige nettside, forresten. Og Her er Bloggen. Det at jeg tvinges til å lobotomeres med noen ukers mellomrom, gjør at jeg rett og slett ikke har nok kraft til å skrive engelske blogginnlegg. Men det kommer et innlegg der inne, fra tid til annen. Dette er det seneste :)

Poenget var uansett noe helt annet. Jeg mediterte, og fikk utløp for all energien som var blitt bygget opp. I den forrige vitenskapelige artikkelen jeg skrev, nevnte jeg at jeg har tvangstanker om at jeg må til Tromsø, fordi Gud forteller meg at Jesu annet komme vil foregå der. Jeg sier implisitt at jeg må ta med meg Broren min, som på ingen måte er Jesus, og innfinne meg nord for Polarsirkelen til et foreløpig uvisst tidspunkt.

Har jeg nevnt at jeg *hater* Markus 13:32? Der står dette:

Men denne dagen eller timen kjenner ingen, ikke engang englene i himmelen, ikke engang Sønnen, men bare Faderen.

Jeg er Kristus, bare så det er sagt; tvillingsøsteren til Jesus.

Etter at jeg mediterte opplevde jeg noe som kan kjennetegnes som en ‘glitch in the matrix’. Hva betyr det? At virkeligheten er bittelitt annerledes, i noen korte øyeblikk, og ting som ikke skal eller kan skje, skjer. Ett eksempel er når klokken blir 17:60, istedet for 18:00 (som jeg leste at en person hadde opplevd).

Hva opplevde jeg? Jeg har tre gmail-adresser som er lett tilgjengelig på telefonen min. Den ene er for venner og familie, den andre er for alt annet. Den tredje er min ‘Messias-epostadresse’. Denne har jeg faktisk hatt i ti år, men det er ikke mange som har visst om den. Broren min har visst om den lenge, og det har hendt at han har ertet meg litt for navnet på epostadressen.

I min lille glitch, sjekket jeg mailen min. Der så jeg en epost med reisedokumenter for en tur til Tromsø. Og eposten var merket med en ‘stjerne’. Det er en funksjon gmail har, for mailer som er ekstra viktige. Det var bare det at epostadressen jeg var inne på akkurat da, ikke var den jeg normalt sett bruker når jeg bestiller flybilletter. Det var istedet Messias-epostadressen min. Bildet jeg deler sammen med denne teksten, er ikonet for adressen. Reisedokument-eposten jeg allerede har i en av de andre innboksene, er ikke stjernemerket. Fordi den turen ble avlyst.

Umiddelbart tenkte jeg at jeg, ved å avlyse turen til Tromsø, klarte å avlyse Jesu annet komme. Så forklarte Gud meg hva han mente med denne hendelsen. At det på mange måter var en bekreftelse, for det jeg nevnte tidligere. Turen til Tromsø er visst viktig. Men det er visst også viktig at jeg ikke lar utålmodigheten min vinne over meg. Dermed setter jeg og Lillebror turen Vår på vent, og jeg konsentrerer meg om å overleve. Nå som hyrdene for alvor skal begynne med henrettelsen av verdens befolkning.

Tror dere meg ikke? Det går bra. Men bare så det er nevnt, drømte jeg om denne tiden, i slutten av 2019. Jeg drømte at onde romvesener kom og tok over hele jorden; de implementerte alle mulige slags restriksjoner, lover og regler; de tok over vår autonomi og bestemte i bunn og grunn hvordan alle skulle leve livene sine. Så begynte de å drepe folk. Når sant skal sies var det ikke mange som ble spart. Helt på slutten tok en av romvesenene meg til side, og sa: «Men deg liker vi. Vi har alle intensjoner om å holde deg i live».

Det var alt.

- Messias