13. jan, 2021

Upgrade eller den sanne død?

Moren min, hun som er Dronning i Himmelen, sier jeg skal dele noe som skjedde før jeg sovnet i natt. Ja, jeg har faktisk sovet. Hva skjedde? Det er visst som at hodet mitt blir mer og mer stille; mer og mer tomt for tanker, i forskjellige etapper. Jeg merker når det skjer en endring. Da blir jeg først helt skrekkslagen, fordi jeg tror stemmen i hodet mitt har forsvunnet. Så oppdager jeg at dette bare var en ny grad av min ascension. Eller ‘oppstigning’, på norsk. Og det var altså dette som skjedde, i går kveld.

Det er rart med det. Når jeg opplever upgrades, er min første tanke at nå har Gud og Mammaen min forlatt meg. Broren min, han som på ingen måte er Jesus, vet jeg at aldri kommer til å forlate meg. Men det var likevel ikke poenget. Poenget er derimot at jeg opplever at sinnet mitt klargjøres for Det Tredje Riket. Hæ? Mamma mener selvsagt Gudsriket. Jeg skal få lov til å bo i en av de svevende byene, noen hundre meter over bakkeplan. Det er derfor min mobil, for et par år siden, ba meg lytte til en sang som heter «She Is Your Destiny». Bildet jeg deler sammen med denne teksten, er albumcoveret på Spotify. 

Mamma ber meg dele noe jeg skrev på fakebook, for noen dager siden. Jeg kopierer: «Yeshua sier at jeg aldri *ikke* kommer til å ha utfordringer. For han bruker meg for å vise verden hvor sterk han er [muskel emoji]»

Og så skal jeg visst skrive en vitenskapelig artikkel om dette utsagnet. Eller skal Yeshua, som på ingen måte er min vakre Tvillingbror, si noen ord? Han skal visst det. Dette er altså...

Kongenes Konge (Gud som jeg elsker den Mannen!)
Jeg er alfa og omega, begynnelsen og enden. Men symbolet for den nye begynnelsen, heter ‘alfa og alfa’ – ingen omega. Det betyr ikke at vi ikke er vitne til de siste tider; endetiden; dommedag og apokalypsen. Vil dere vite hvorfor Gud – Pappaen min – har gitt Andrea – Søsteren min – det vanskeligste livet noen har levd, noengang?

Fordi hun er kul nok til å takle det.

Det er derfor jeg elsker henne. Og Andrea sin gode venn R.F. kom med en klok kommentar til denne posten, da hun delte den på face. Han skrev: «Eller hvor sterk du er». Andrea er litt der at hun ikke helt klarer å vite hvor Yeshua slutter, og hvor Andrea begynner. Vi er på mange måter Ett, hun og jeg. Det forklarer hvorfor jeg opplevde å se en meteor falle gjennom atmosfæren, ganske samtidig som Andrea drømte om å se dette.  

Det forklarer også det jeg fortalte henne, som hun delte på face. At Andrea er sterk, vil være utgangspunkt for at verden ser hvor sterk Yeshua er – fordi Andrea egentlig bare er den kvinnelige versjonen av meg. Andrea klarer ikke helt å identifisere seg med å være ‘Jesus’. Likevel er det ikke langt fra sannheten at det er akkurat Den Hun Er. Noe hun har begynt å forstå, er at dette livet i den fysiske sykdommens tegn, og alle hennes tidligere inkarnasjoner med en ‘torn i kjødet’, er hva Det Guddommelige Kvinnelige sitter igjen med, etter å ha blitt korsfestet sammen med Det Hellige Maskuline.

Ikke gråt, Månebarn. Alt vil bli bra. Når Jesus og Kristus kommer i skyene til Tromsø ;)

- Elohim