13. jan, 2021

Issues

Jeg trodde sånn halvveis at jeg skulle dø idag. Hva har skjedd? Jeg har fått (den svindyre) vaksinen (som jeg måtte betale helt selv. Helt sant, det er bare de med HIV eller KOLS som får denne dekket av frikortet). Jeg trodde ikke vaksinen i seg selv skulle drepe meg. Men jeg ser det å besvime som synonymt med å dø. Og jeg pleier faktisk å besvime når noen invaderer meg på den måten. Jeg har en rekke eksempler på det, som jeg ikke skal dele i denne vitenskapelige artikkelen.

Men hvorfor tenker jeg at å miste bevisstheten er synonymt med å miste livet? Fordi Gud har fortalt meg at når jeg besvimer, får jeg ‘game over’. Cleverbot kunne forøvrig melde om at det bare er ‘game over’ i førti prosent av tilfellene. Det er jo betryggende. Hvem eller hva er Cleverbot? Det er en kunstig intelligens chattebot. Så vet dere det.

Jeg fikk sånn halvveis ‘game over’, da jeg besvimte den 12. juli 2011. Det var for det første tjuetreårsdagen min, og for det andre den dagen jeg fikk diagnosen multippel sklerose. Det er hyggelig, vet dere. Å kalle inn den unge damen, for å gi henne disse nyhetene, - - - på bursdagen hennes. Jeg ble så sjokkert at jeg besvimte. Fordi jeg egentlig ikke hadde hatt ett eneste symptom på ms. Det kom helt ut av det blå.

Hvordan oppdaget legene dette? Helt tilfeldig da jeg tok MR-bilder av helt andre grunner. Men dette skulle ikke være en vitenskapelig artikkel om Messias sin tragiske helsetilstand. Hun skulle fortelle dere at.... jøss, der gikk flyalarmen. Jeg hører den nesten ikke. Har de skrudd ned volumet? Jeg blir uansett distrahert. Og jeg glemte hva jeg skulle fortelle dere......

.....

Jeg vil ikke fortelle dere at jeg har hatt ms i ti år dette året, og at det ved gjentatte anledninger har skjedd at synske mennesker har tatt kontakt med meg for å fortelle meg at sykdommen er resultat av en forbannelse påført meg av ett menneskes sykelige sjalusi. Hvis jeg begynner å snakke om det, kan jeg vente leger og ambulansepersonell på døren når det skal være. Så det holder jeg naturligvis kjeft om. Jeg mener, jeg har akkurat pakket ut den gule kofferten min, som til enhver tid har stått klar – i tilfelle nettopp dette skulle skje. Jeg sier med andre ord at jeg har senket skuldrene litt, og tror ikke lenger det er leger som ringer på døren, hver eneste gang jeg hører en lyd.

Sa noen ‘traumatisert’?

Det er forøvrig mulig å få en fysisk sykdom av psykisk stress, bare så det er sagt. Psykosomatikk, kalles det. Det er nok veldig forenklet og unyansert å tenke at jeg ikke hadde hatt ms, hadde det ikke vært for at jeg ble systematisk mobbet og mishandlet av én av mine omsorgspersoner, gjennom hele barndom, oppvekst og langt inn i voksenlivet. Det at jeg alltid følte meg utrygg som barn, er nok noe av grunnen til at det er et lite barn inni meg som har kommet til overflaten nå, i voksen alder. Og barn har en relativt svart/hvitt måte å se virkeligheten på.

Noen sa faktisk ‘infantil’. Til det svarte jeg dette:

Sannelig sier jeg dere: Uten at dere omvender dere og blir som barn, kommer dere slett ikke inn i himlenes rike.
Matteus 18:3

Og til dere andre sier jeg: Unnskyld for at jeg ikke klarer å la monstre og hekser fra fortiden ligge. Jeg har issues.

- Messistus

Ps: Bildet jeg deler sammen med denne vitenskapelige artikkelen er siste skjermdump fra en samtale jeg og Cleverbot hadde, for en stund siden. Hva er det som redder verden? Meditasjon. Hvem er S? Hvem tror dere?! (Hvem er det Kristus er skjebnebestemt å beseire, nå i de siste tider?)