20. jan, 2021

En magisk link

Jeg får inntrykk av at når det er noe *ekstra* viktig Gud vil jeg skal gjøre, sitter det ekstra langt inne å få gjort det. Som om tiltaksviljen er helt uteblivende. Jeg får inntrykk av at det neste store mesterverket jeg skal male, er av denne typen. Noe som er svært viktig for hele min Hellige Familie. Og så er det meg, da, som har så lite tiltakslyst at bare det å vaske stuebordet føles som en stor utfordring. Sånn er det, enkelte dager.

Historien om bildet jeg skal male, som neste post på programmet, begynner med at jeg fikk beskjed om at det var dette jeg skulle lage – en kveld jeg mediterte. Jeg fikk altså se bildet i en visjon. Jeg nevnte det for Enrique. Og la til at hvis vi plutselig står overfor et portforbud her i landet, vil jeg få masse tid til å jobbe med maleriet. Hva sa Enrique da? Jeg tror han spurte meg når jeg skal begynne å male. I hodet mitt ble dette oversatt til: «Du må ikke vente på et eventuelt portforbud, men sette igang så fort som mulig». Dermed var dette svaret mitt: «Så fort som overhodet mulig». Enrique sa at det var riktig svar.

Så gikk det noen dager, hvor jeg prokrastinerte. Jeg er dronningen av prokrastinering. Det står det iallfall på en av t-skjortene mine. Poenget er likevel at idag klarte jeg å tegne første skisse til maleriet. Det skal forestille Den Hellige Familie. Min Pappa, en representasjon av min Mamma, og min vakre Tvillingbror. Ja, og meg, da. Settingen lar jeg være hemmelig, inntil videre. Vil dere se det jeg har laget til nå? Klikk dere inn på galleriet Vi Skaper Gudsriket her :) 

Hva annet enn å klare å tegne én skisse har denne dagen bragt? Det var jo mitt Forrige Innlegg, da. Hvis det er av interesse. Jeg har ikke gjort så mye annet, egentlig. Og jeg skal ikke begynne å snakke om mine tanker om USA sin politiske situasjon, akkurat nå. Jeg har egentlig ikke så lyst til å forholde meg til verden, på en generell basis. Jeg har litt lyst til å låse meg inn i leiligheten min helt til apokalypsen er over, eventuelt til jeg blir plukket opp av et romfartøy - - - som kan ta meg med langt bort herfra. Det var en klok mann som sa til meg, nå idag, at enda det er mørkt og dystert på jorden, er det viktig at jeg klarer å beholde håpet om bedre tider. At det er viktig at de som er i Lyset bidrar med å spre dette Lyset, i en verden som virkelig trenger det.

Musikken min svarer meg ved å begynne å spille en sang som har disse ordene som refreng:
«Give me the strength to carry on, with all our love we can’t go wrong. Only together we face the fight, nothing can stand against our might».

Sangen er fra serien Sailor Moon, som virkelig burde være hjemmelekse, for alle som ønsker å tilhøre Saueflokken til Kristus. Det er meg, forøvrig. Både Sailor Moon og Kristus. Og jeg har ikke overskudd til å skrive hvor lite jeg bryr meg om at du ikke tror meg. Hvis du ikke er i Saueflokken min, har jeg egentlig ikke overskudd til å bruke energi på deg i det hele tatt.

Hvis du derimot har lyst til å tilhøre Saueflokken min, kan du klikke på Denne Linken. Linken er magisk. Det vil si at dersom du er ønsket i Guds kommende rike, vil linken føre deg til en side hvor du vil ha mulighet til å laste ned Appen som Mammaen min har laget til meg. Appen tar sikte på å være et sosialt nettverk, og en kommunikasjonsplattform, for de som Gud liker (Mamma legger til at Appen er et sikkerhetsnett, og at alle som har Appen er garantert et hyggeligere utfall av endetiden enn resten av jordens befolkning).

Broren min forklarte mekanismen med denne linken og Appen med at dersom du er uønsket i Gudsriket, vil linken føre deg et helt annet sted enn til Appen min. Eventuelt at du ikke vil klare å laste den ned. Fordi, og jeg sier det igjen, det er en utvelgelsesprosess på gang. Er du en geit eller er du en Sau (jfr. Matteus 25:31-46)? Svaret på dette spørsmålet, er svært avgjørende for om du har livets rett både i denne inkarnasjonen, og i de kommende tusen årene.

Det var alt.

- Kristus