22. jan, 2021

Vi er ikke Jesus og Kristus, altså

Jeg fikk lov til å dele bilde av at han jeg kaller min vakre Tvillingbror bruker Jesus-genseren sin, helt uoppfordret. Hvis jeg sensurerte bort ansiktet hans. Det betyr ikke at han ikke er uendelig vakker. Men slapp av, han er min helt platoniske bestevenn. Det er derfor jeg sier han er Broren min. For Vi er egentlig Søsken, der Vi egentlig hører hjemme. Vi har bare havnet her, på dette gudsforlatte stedet, for å fikse det opp litt. Ja, dere vet. Sørge for ubegrenset gratis energi, avskaffe alt av sykdom, lage fred på jord. Slike ting. 

Hvorfor i alle dager sørger Vi ikke for at dette skjer, så fort som overhode mulig? Fordi Mammaen og Pappaen Vår ikke mener at alle som er på jorden i dag, fortjener å ta del i den verdenen Vi sammen skal skape. Dermed sørger Mor og Far for at de som ikke har livets rett i Gudsriket, forsvinner. Hvordan dette vil foregå, stiller jeg meg helt uvitende til. Det er ikke min jobb å bekymre meg for de som ikke aner hva ‘Shema Israel’ og Matteus 22:36-40 sier.

Med dette sagt, er det svært nødvendig å sette seg inn i hva ‘Shema Israel’ og Bibelen i sin helhet forteller dere, hvis du ikke vil være blant dem som forsvinner. Begynn med Forkynnerens bok. Der vil du få forklart, svart på hvitt, hva som er rett prioritering for en som skal kalle seg et menneske. De som ikke klarer å gjøre som Forkynnerens bok underviser i, er – om noen få år – ikke verdig å kalles et ‘menneske’, engang. Hva et forhenværende menneske skal kalles, kommer jeg tilbake til senere. Men kort fortalt er dette et vesen hvis sjel har forsvunnet fra. Når ens menneskelige sjel er borte, vil din organisme være fullstendig ubeskyttet og åpen for den ondes tilstedeværelse. Jeg liker ikke å tenke på disse vesenene. Men NRK Humor illustrerte det ganske godt i Denne Videoen.

Nei dere, dette var lystig lesing, synes dere ikke? Kanskje jeg skal skrive om noe annet? Jeg kan fortelle dere hva jeg og Lillebror gjorde idag. Det er en sjanse for at Vi gjestet stedet jeg tidligere har omtalt som ‘Satans synagoge’. Men jeg har egentlig sansen for Sandvika Storsenter. Hva gjorde Vi der, da? Jeg kjøpte tre av de fire tingene jeg trenger for å lage en *hemmelig* krone til Broren min. Hvordan skal jeg lage det? Det er hemmelig, da-aa. Men jeg kjøpte iallfall en gul lue, som Broren min valgte ut helt selv. En søt detalj er at de siste dagene har Enrique, kjæresten min, omtalt min gullfargede boblejakke som min ‘gule jakke’. Hver eneste gang har jeg rettet på ham, og sagt den er gull, ikke gul. Jeg tenker sånn halvveis at en gul lue var det nærmeste jeg kunne komme, når det jeg *egentlig* mener Broren min skal ha på hodet, er en gullfarget krone.

En annen søt detalj er at jeg har bilder liggende på den ene telefonen min, av Joey - - - med en gullkrone på hodet. Fordi han på ingen måte er Kong Jesus.

Jeg lover, han er ikke det. Walla. Jeg sverger!

Skal jeg si noen ord om genserne Våre? Symbolet var det jeg som designet, for fire-fem år siden. Jeg tegnet det først på et ark. Det består av et liggende åttetall: symbolet for uendelighet. Så er det et hjerte med vinger på den ene siden, og et kors med vinger på den andre. Da jeg hadde tegnet dette for første gang, var det én av mine venner som delte noe på veggen min på facebook. Vedkommende skrev bare: «Dette er symbolet for den nye begynnelsen». Ettersom jeg, ett minutt tidligere, hadde lagt siste hånd på verket for den første tegningen av symbolet som senere skulle komme på genserne, delte jeg tegningen som en kommentar til det han hadde skrevet. Og skrev: «Ja, dette!». Så gikk det noen måneder, og jeg fikk laget to gensere som har dette symbolet på brystet. Fargene er i blått for Jesus, og i rosa for Kristus. På ryggen står det «Jesus & Kristus»; i blått for Jesus og i rosa for Kristus.

Men Vi er ikke Jesus og Kristus, altså. Det er bare sinnslidelse. Jeg burde skjermes mot meg selv og nektes å uttale meg på nett om hva som skjer i livet mitt. Jeg risikerer jo å tenne håpet, hos de av dere som skjønner hvor r*vkjørt denne verdenen faktisk er.

Det var alt. Les Forkynnerens bok og be tre ‘Hill deg, Maria’. Amen

- Søster Kristus