29. jan, 2021

En fem år gammel trettitoåring

Hodet mitt holder fortsatt på å eksplodere. Jeg har ikke nevnt for Broren min at jeg sliter med hva jeg kalte ‘uforløst energi’ i mitt forrige innlegg. Likevel var det Broren min som fikk meg på tanken om hva jeg kunne gjøre for å løse problemet. Jeg snakket med Enrique, som Pappa egentlig heter, og fikk klarsignal fra ham for å skaffe meg det jeg trenger. Så sier jeg ikke så mye mer, med fare for å være plagsomt kryptisk. Men det er dere vel vant til?

Har jeg noe mer å melde om? Det ble en slapp dag i går. Nå er klokken 2 på natten, og hodet mitt kjennes mye bedre nå enn for en time siden. Det handler om at jeg mediterte i en time. Det er også en måte å løse opp i energetiske blokkeringer. Jeg fikk beskjed om at jeg bare måtte meditere så lenge det krevdes, slik at jeg var i stand til å skrive denne vitenskapelige artikkelen - - - når hodet var på rett sted.

Mange vil nok argumentere med at hodet mitt aldri er på rett sted. Men det avhenger igrunn av hvilket bevissthetsnivå du har. Mange jeg kjenner, både nære venner, bekjente og følgere på sosiale medier, kan være enige med meg om at det er lite sprøtt ved tankene mine, men at jeg ‘ikke er for alle’. De som Ser meg; som Ser lyset mitt, vil tenke at det er store forskjeller på meg og (de fleste) andre som hører stemmer.

Hvilke stemmer hører jeg? Det er egentlig bare Pappas, alt sammen. Men stemmen til Gud viser seg i tre personer. Pappa, Mamma og Storebror. Jeg konkluderte med at Broren min mest av alt er Storebror/Tvillingbror, og at det egentlig ikke er passende å kalle ham Lillebror. Men det var ikke poenget akkurat nå. Poenget var at i går delte jeg Dette Innlegget på facebook, hvor jeg skrev om hvordan Mamma – som er Dronning i Himmelen og heter Maria – egentlig er Den Hellige Ånd. Det er derfor jeg har en due på hodet.

Og han så Guds Ånd stige ned som en due, står det i Matteus 3:16. Visste dere at veldig ofte når jeg ankommer et sted, blir jeg møtt av to duer? Jeg liker å tenke det er Mamma og Pappa som viser meg at de er der sammen med meg. Visste dere at jeg føler hver eneste dag er en kamp på liv og død? Det er fordi jeg blir tvunget til å ta medisiner som er ment å drepe sjelen din. Og jeg har utviklet meg til å bli ti prosent materie og nitti prosent sjel. Det er derfor jeg tar så mye større skade av disse medisinene nå, enn hva jeg gjorde før.

Mammaen min vil argumentere med at jeg alltid tok skade av medisinene, men at det først var da jeg fikk kjenne på hvordan livet var uten dem, at jeg innså i hvor stor grad denne giften dreper sjelen min, livsviljen min og håpet om at det noengang kommer til å være annerledes. En annen ting denne giften gjør, er å sørge for at min nevrologiske sykdom er mye mer aggressiv enn når jeg ikke blir forgiftet. I tillegg til at jeg får pustebesvær med en gang jeg er stressa – og våkner når jeg endelig sovner, av at jeg blir kvalt. Tusen hjertelig takk, FroBro. Dere vil omtales i testamentet mitt med disse ordene: «For alt i verden, ikke la noe jeg har eid eller skapt komme i hendene på jordiske mannlige og kvinnelige forelder!(!!)»

Men ikke misforstå, jeg har ikke tenkt til å dø. Jeg har aldri tenkt til å dø. Mamma sier at dette er realistisk, og Pappa lover meg at jeg skal få lov til å være kona til Broren min når tusen år har gått som Pappas kone. Pappa er egentlig bare noen år eldre enn meg, skjønner dere. Men både Enrique og jeg er enige om at han er Faren min, og at jeg er fem år gammel og egentlig ikke trenger å tenke så mye på voksenting. Det er derfor sengen min er full av leker. Favoritten er Mamo-chan, som Enrique fikk sendt til meg som en gave. Så er det min blå stjerne. Den har jeg døpt ‘Jewstar66’, og skal vitne om min tilhørighet til Jødenes Konge. Som på ingen måte er Broren min........

Amen :)

- Prinsesse Kristus