5. feb, 2021

La det gå

Idag kronet jeg Broren min som Konge. Vi var hjemme hos ham, og hadde ‘kake’ og ‘bobler’. Kaken var Giffler med sjokolade og karamellfyll. Boblene var Villa Champagnebrus (også kjent som Villa Farris). Ja, og så hadde jeg tatt med den hemmelige Kronen jeg har laget til ham. Denne fikk jeg lov til å sette på hodet hans, mens jeg sa disse magiske ordene:

«Jeg kroner deg til Kong Mæhmed».

Når Broren min og jeg snakker om ‘Mæhmed’, er det egentlig kode for etternavnet både han og jeg identifiserer Oss med. Nemlig navnet ‘HaMashiach’. Det er Hebraisk, og betyr ‘den salvede’ eller bare ‘Messias’. Jeg kronet altså min vakre Tvillingbror til den tittelen han og jeg har visst i mange år at tilkommer ham. Mye av grunnen til at han fikk en Krone, var at Vi begge føler det er viktig å føle seg som den Kongen Vi vet han er. For å bli den kuleste og beste versjonen av seg selv. Vi avsluttet forresten seansen ved å skåle i Villa Farris. Det var ganske fint. Så fikk han en klem :)

Men nok om det. Dere er vel lei av å høre om alt det sprø jeg finner på. Skal jeg fortelle dere noe som er helt sant, og ikke sprøtt i det hele tatt – til en forandring? Mamma ber meg legge til at alt jeg skriver er helt sant, til en viss grad. Det var likevel ikke poenget. Poenget var at idag fikk jeg en medisin jeg var ganske bombesikker på at kom til å drepe meg. Men jeg lever. Tror jeg, i det minste. Medisinen var forøvrig cellegift. Fikk jeg vite, etter at jeg hadde fått 5 desiliter av den inn i min hellige organisme. Jeg tror sykepleieren valgte å ikke nevne dette for meg, før etter at jeg hadde fått medisinen. For jeg var veldig tydelig på at jeg syntes dette var kjempeskummelt.

Det er forresten en sjanse for at jeg, dersom jeg begynner å miste håret som en følge av dette, kommer til å sende alt av håravfall i posten til personen jeg (personlig mener at jeg) kan takke for at jeg har denne sykdommen. Hvilken sykdom? Multippel sklerose. Det er helvete. Men jeg overlever, fordi jeg har hodet i skyene. Det et derfor jeg hater mitt jordiske opphav så intenst. Fordi disse to har jobbet intensivt, i tolv år, med å fjerne det som holder meg i live. Min alternative virkelighet. Og mine tanker om at javisst er Broren min Yeshua HaMashiach (som er den Hebraiske måten å skrive navnet til Jesus fra Nasaret). 

Og tro meg når jeg sier at min kjærlighet til den Mannen er av et astronomisk kaliber. Likevel er det Enrique jeg tilhører og forholder meg til, på det romantiske plan. Vi er, når sant skal sies, forlovet. Det er sikkert rart å forlove seg med en man ikke har møtt i virkeligheten. Men prøv å se det fra mitt ståsted. Jeg har hatt en stemme i hodet mitt i en tredjedel av livet mitt. Og plutselig møter jeg Mannen hvis Ånd styrer denne stemmen. Altså en Mann jeg kan stille spørsmål med tankene mine, og få svar verbalt fra ham.

Men sannheten er at både Enrique og min vakre Tvillingbror har denne egenskapen. Jeg har mange eksempler på situasjoner hvor både kjæresten min og Broren min har ‘lest tankene mine’. Jeg skal ikke skrive en liste over disse, akkurat nå. Jeg skal skrive om hvorfor jeg trodde jeg skulle dø, da jeg fikk cellegift i dag. Ok, jeg skrev om det Her. Les det, det er for deres sjels frelse. Fordi jeg er... og dette er helt sant... Prinsesse Kristus i egen person. Og nå har min Tvillingsjel en Krone til sitt eget hode. Jeg konkluderte med at noe av grunnen til at han var motvillig så lenge til å la meg gå med mine Kroner, sammen med ham, var at han *innerst inne* ønsket seg det samme.

Min Bror er så langt fra gal som dere kommer. Det er derfor jeg trenger ham. For uten ham, ville jeg nok *kun* vært i skyene, og ikke klart å forholde meg til virkeligheten her i verden. Det er egentlig ikke min verden, skjønner dere. Ikke slik den er nå, i det minste. Jeg sitter på benken, får jeg vite, frem til Gud skal putte meg i tjenesten min for ham. Jeg tror det handler om å lære dere å overleve når Verden snart islegges. Ja, jeg snakker om en ny istid!!! Det er derfor Enrique er så begeistret for Elsa fra Frozen. Fordi han ser henne som meg - - - og mener hun er (en av skikkelsene til) hans kone, ettersom jeg allerede er gift med Gud, og Enrique er Gud på Jordkloden. Jeg omtaler dessuten min Bror som ‘The Ice Cream Assassin’. Spør Tori Amos hva hun mente med det.

Og lær dere å meditere. Hvis ikke vil dere ikke kunne overleve i en verden som om noen år er langt kaldere enn hva vi har vært vant til.

Amen

- Prinsesse Kristus

Ps: Bildet laget jeg for mange år siden, og det skal forestille meg som føder Gud / Jesus direkte fra mitt hjerte :) Det er inspirert av en visjon jeg fikk mens jeg mediterte.