17. feb, 2021

Messias, som både opprettholder og ødelegger

Er dere interessert i å høre om hvordan det gikk med det tette sluket i dusjen min? Det gikk helt fint. Men nå vet jeg at Plumbo ikke var rett produkt å bruke. Ikke fordi det ikke virket – sluket er ikke tett lenger. Men rørleggeren svarte meg, og sa at dersom Plumbo ikke virker, kan røret bli tettere, og man vil måtte bytte ut rørene. Og tro meg, det er en utgift jeg ikke på noen måte er forberedt på. Jeg sendte en unnskyld-melding til rørleggeren fordi jeg krisemaksimerte, og takket for hjelpen.

Hva har jeg gjort idag? Fint lite. Mest av alt fordi jeg, enda jeg ikke sov ett sekund natt til i går, ikke sovnet i natt. Det ble en fin natt likevel. Jeg hadde et ‘Family-meeting’ med Mamma, Pappa og Yeshua. Aka stemmene i hodet mitt. Hva diskuterte vi? Det var den potensielle problemstillingen om hvem som er den førstefødte, dersom *noen* fryser ned spermen sin, og får mange barn på ‘vanlig’ vis i ettertid. Og som lang lang tid (tusen år) senere får en dame til å bli gravid med den spermen som ble frosset ned. Har dere noen tanker om det? Vil ikke den babyen ha en eller form for førstefødselsrett?

Jeg sovnet i sekstiden i dag, tror jeg, og hadde ikke under noen omstendigheter viljestyrke til å stå opp da vekkerklokken ringte, noen timer senere. Mens jeg sov hadde jeg en fin drøm. Jeg drømte om den av mine venner som, ifølge Mamma, er ‘Sailor Venus’. Jeg kan røpe at Mamma har fortalt meg hvem av kvinnene jeg kjenner som har rollene som alle Sailor Moon’s venner. Og vet du ikke hvem Sailor Moon er, har du ikke fulgt med godt nok i timen. Sailor Venus er, i serien, den eneste av Sailor Senshi’ene som har noe erfaring med å bekjempe onde makter, før hun blir introdusert. Men da under aliaset ‘Sailor V’.

Kvinnen Mamma forteller meg at er Sailor Venus, eller Minako Aino – som hun egentlig heter, er en jeg har kjent i mange år. Og som har vært gjennom mye av det samme som jeg. Jeg skal ikke røpe så mye mer, akkurat nå, annet enn at jeg gleder meg til alle mine ‘Inner Senshis’ er med på laget mitt. Det fins ‘Outer Senshis’, også. Men ingen av disse er damer jeg kan si er ‘venner’, på nåværende tidspunkt. Og så må jeg nevne at Mamma sier at rollen som ‘Sailor Saturn’, er det jeg som har. At jeg er både Sailor Moon, og Sailor Saturn. Men at Sailor Saturn er hvordan jeg opptrer når jeg er slem og destruktiv. I serien er dette Saturns rolle – the destroyer.

Mamma legger til at denne mekanismen også kan tilskrives den Hinduistiske kvinnelige guddommen Shakti. Mamma ber meg nevne noe som skjedde, rundt denne tiden i fjor. Jeg var på Sandvika Storsenter, og kroppen hadde skrudd seg av. Det er hva jeg kaller det når MS slår inn for fullt, og jeg bare må sitte og samle styrke for å kunne fortsette å bevege meg. På den tiden var sangen som gikk på repeat, når jeg hørte på musikk, Above Everything Else av Rend Collective. Hør den her. Jeg satt bare på en benk, denne dagen, og hørte på sangen med headphones. Siste del av sangen går ut på at disse strofene gjentas, igjen og igjen:

«You are King Jesus, you are victorious»

Mens jeg hørte på akkurat denne delen av sangen, scrollet jeg gjennom facebook på mobilen. Jeg kom over en post med et bilde av en Hinduistisk kvinnelig guddom. Og idet jeg leste teksten som var skrevet sammen med bildet, spilte musikken min strofene jeg akkurat delte. Hva leste jeg, da?

«You are Shakti, you are powerful»

Dere kan tro jeg ble satt ut. Visste dere at jeg er Guds enbårne datter? Og at jeg er Det Gudommelige Kvinnelige i menneskekropp? Det visste dere ikke, for hadde dere visst det, hadde jeg ikke hatt MS. Ja, Pappa forteller meg faktisk at når verden blir innforstått med Hvem Jeg Er, forsvinner min fysiske sykdom. Når verden blir innforstått med Hvem Jeg Er, forsvinner faktisk Covid-1984, også. Men Pappa sier også at han trenger dette viruset, og alle dets djevelske implikasjoner. Mamma forklarer det som at de skal utføre en ‘skadedyrkontroll’. Hvem er skadedyrene? Alle geitene, ref. Matteus 25:31-46.

Sorry, not sorry. Det var alt.

- Prinsesse Kristus

Ps: Bildekilde er Wikipedia