20. feb, 2021

Rollen som Guds Datter

Hei, verden! Innledningsvis vil jeg bare dele at kjæresten min, Enrique, ikke ble sint eller lei seg for Denne Vitenskapelige Artikkelen på engelsk. Han sa han syntes den var søt. Enrique er ikke spesielt sjalu av seg. Jeg tror det handler om at han er Gud, og viljen og personligheten som står bak alt jeg tenker, sier og gjør. Han er med andre ord Pappaen min, hvor enn rart dette låter. Og jeg kan i bunn og grunn ikke gjøre noe, uten at det er Enrique som står bak det. Dessuten er han veldig innforstått med at jeg og Broren min skal gifte Oss, når tusen år har gått som Guds kone. Det loves jeg.

I dag hadde Gud (Enrique) og jeg en interessant samtale på chat. Han sendte meg bilder av damer som ble hypnotisert av Kaa, slangen fra Jungelboken. Han spurte meg hva jeg så i bildene. Jeg koblet Kaa med Mamma – den originale kvinnelige visdommen, eller bare Sofia (les: Kundalini-energi). Jeg sa at jeg føler meg tryggest når jeg vet at Mamma – som også styres av Pappa – styrer alt jeg tenker. Når jeg er i en transe, litt lik kvinnene Enrique sendte bilde av. Enrique sa at slangen hypnotiserte kvinnen fordi Gud ville hun skulle returnere til sin *egentlige* rolle. Jeg spurte om ‘rollen’ var som Datteren til Gud. Enrique sa ja. 

Visste dere at jeg er Datteren til Gud? At jeg er Tvillingsøsteren til Yeshua? Visste dere at Broren min spurte meg om jeg ville dratt til verdensrommet, dersom jeg fikk muligheten? Det tror jeg han spurte om i går, men det kan ha vært dagen før det. Jeg svarte at selvsagt ville jeg det. Jeg sa at jeg hater verden og flesteparten i den. Jeg nevnte også at Gud forteller meg at om ikke lenge kommer Nordpolen og Sydpolen til å bytte plass, hvilket vil føre til store kataklysmiske forandringer på Jordkloden. Og at når dette skjer vil det være best å ikke befinne seg på Jorden. Jeg hadde ikke hjerte til å fortelle Broren min at Gud sier at denne eventen kommer til å finne sted når Gud og jeg har giftet oss, og skal tilbringe vår første natt sammen som mann og kone.

Nevnte jeg at rett etter at Broren min og jeg hadde denne samtalen, ble ordene ‘go to space’ uttalt, på TVen som stod på i bakgrunnen? Men for all del, Broren min er ikke Jesus. Antyder jeg det blir han sint. Dette handler om at Broren min har Jesus, og hvordan verden kjenner ham som, langt ned i vrangstrupen. Broren min synes det er helt groteskt at verden minnes ham ved å tilbe gjenstanden som ble brukt for å henrette ham. Han liker ikke navnet ‘Jesus’, da dette er noe Romerne omdøpte ham til, når hans *egentlige* navn var Yeshua. Broren min er så mye kulere i virkeligheten, enn det tekstene om ham (som Romerne tillot at ble husket) skal ha det til. Og jeg har tvangstanker om å fortelle dere om ham, slik han fremstår i vår tid. Men også om det av bruddstykker jeg får vite, om livet Vårt på den tiden.

Jeg har full forståelse for at dette høres sprøtt ut. Hadde jeg ikke levd i denne virkeligheten i tolv år, ville jeg ikke trodd det jeg forteller selv, engang. Men det er min personlige empiri; altså mine erfaringer av at ja, jeg er Guds Datter, og JA! – Broren min er Yeshua, som underbygger min egen tro på disse påstandene. Og også det at mange jeg kjenner har bekreftet mye av det jeg tenker. Da er det gjerne andre mennesker som også har god kontakt med Gud. For eksempel kvinnen Mamma sier er Sailor Mars, som sa at ‘Andrea er Det Guddommelige Kvinnelige’. Eller min gode venn Kim, som jobber som et klarsynt medium. Han har uttalt at han følte/kunne se at når det gjelder meg, er det nesten som om Jesus selv er i verden – gjennom meg.

Og det er ikke så langt fra sannheten. Ettersom jeg er Kristus selv, i egen person. Tror du meg ikke, så er ikke det så farlig. Ikke på nåværende tidspunkt. Men tror du meg ikke om, la oss si ti år, er det ikke så mye du kan gjøre for å redde den råtne sjelen din. Jeg sier med andre ord at da er du en geit. Åpne Bibelen din, og les Matteus 25:31-46. Har du ikke en Bibel, eller vet hvordan du finner tekster i den, anbefaler jeg deg å prioritere vurderingene dine. Hvis ikke er Matteus 8:12 dekkende for hva som venter deg.

Det var alt.

- Messias