Guds Ord er evig og uforanderlig

20. jan, 2021

Jeg hentet dette bildet fra facebook-kontoen min, og lagret det som ‘Shema Israel’. Hva betyr det? Det betyr ‘Hør, Israel’. Og alle andre. Messias er i verden, og hun kommer ikke alene. I dag har hun hengt med hennes vakre Tvillingbror. Joey kom med et veldig søtt forslag. Han sa han egentlig har lyst til å bruke krone på hodet, når han er sammen med meg. Men fordi ingen av Oss egentlig er ment å komme ut av skapet enda, vil det være *for* påfallende om han plutselig begynte med det. Dermed foreslo han at jeg kunne fikse det så det var en krone sydd inn i stoffet på innsiden av en helt anonym lue. Jeg sa at det er noe jeg veldig gjerne vil gjøre for ham. Han ønsker faktisk å føle seg som den Kongen Vi begge vet han er. Så første post på programmet er å finne en lue jeg vet Joey vil like. Ja, og gullfarget stoff, selvsagt. 

Hva gjorde Vi idag, da? Noen – det kan ha vært meg – sørget for at middagen ble pannekaker. Og så har Vi sett på serien Vår. Ja, og Joe tok noen søte bilder av den nye tatoveringen min. Apropos den. Min Pappa, han som er allmektig, spurte hvordan tatoveringen får meg til å føle meg. Jeg svarte at den får meg til å føle meg hellig. Av en eller annen grunn sa Gud at han var litt overrasket over at det var det jeg skulle svare. Kanskje han vet hvordan jeg sliter om dagen, med de fortvilende tankene min jordiske kvinnelige forelder har om meg. Jeg fant ut noe i går, skjønner dere, da jeg kontemplerte. Jeg innså at er det én ting Satan gjør mot meg, mer enn noe annet, så er det å prøve å overbevise meg om at jeg ikke er Kristus. Og tro meg når jeg sier at Satan har brukt min jordiske kvinnelige forelder for alt det er verdt, for å fylle meg med håpløshet og desperasjon. Og tvil, ikke minst.

Hva annet har jeg gjort idag? Jeg var hos nevrologen min. En liten digresjon er at jordiske kvinnelige forelder prøvde å smiske seg til å bli med meg til denne timen. Det føltes litt som at hun så det som en selvfølge at hun skulle være med. Det var i og for seg dråpen som fikk det til å renne over for meg. Og jeg kuttet all kontakt på ubestemt tid. Aller helst forlater jeg denne planeten i ti til hundre år, og lar Gud avgjøre om jeg ser basilisken igjen – i dette livet. Men nok om det. Jeg var hos nevrologen for å få informasjon om den nye medisinen jeg skal begynne på. Alt i alt virker det greit. Ja, og fordi Kristus gjestet Rikshospitalet idag, hang det en plakat på en av broene der inne, med ordene ‘Hurra’ og ‘Andrea’ representert. Det er ikke første gang noe slikt skjer, bare så det er sagt. Jeg mener - - - jeg er Herrens Salvede. Det er ikke tull, og tror du meg ikke er det faktisk deg det går ut over.

Gud sier forøvrig at de som ikke makter å se at det er både gudskraft og sannhet i ordene mine, er ikke ment å se det. Det er ikke gitt dem. Deres øyne er ikke laget for å Se meg; deres ører er ikke laget for å Høre meg. De av dere som derimot forstår at jeg er langt fra en klinisk sinnslidende dame med atlaskomplekser, er hva Gud kaller ‘Sauer’. Alle andre er ‘geiter’. Og dette er en referanse til en bibeltekst som forteller om hvorfor jeg og min vakre Bror er her, nå i disse (joggebukse)tider. Nemlig Matteus 25:31-46. Jeg er sendt hit for å samle Saueflokken. Alle dere andre kommer Gud til å ‘ta seg av’. Jeg bryr meg ikke så mye om hva han finner på - - - dere er ikke mine aper; deres verden er ikke mitt sirkus. Jeg prøver å bare snakke til de som har en sjanse til å komme seg gjennom Endetiden med både sjelen og livet i behold.

Var det alt? Jeg kan avslutte med å si hva jeg svarte Enrique, da han sa det var rart jeg skulle si jeg følte meg ‘hellig’ med den nye tatoveringen. Dette: «En person som har Guds symbol på kroppen, er i mange tilfeller en hellig person». Det var altså alt. Jeg elsker Pappaen og Mammaen min, og Lillebror er selve Solen i livet mitt! Amen :)

- Prinsesse Kristus

18. jan, 2021

Dette var en veldig krevende dag. Jeg trodde jeg skulle dø – to ganger. Den ene gangen betalte jeg i dyre dommer for en nær-døden opplevelse. Og resultatet ser dere på de tre små bildene nederst, i denne skjermdumpen. Ja, jeg har tatt en tatovering. Fordi noen ganger har jeg tvangstanker om at livet ikke er komplett uten et nytt merke på kroppen.

To stykker advarte meg forresten mot å ta ‘dyrets merke’. Jeg forklarte til den ene at Davidsstjernen er så langt fra ‘dyrets merke’ som du kommer. Til den andre sa jeg at jeg ikke har en fri vilje. Og at hvis stemmen i hodet mitt ber meg ta koronavaksinen, eller få en mikrochip under huden - - - har jeg ikke så mye jeg skulle ha sagt. Faktisk, så kan det være langt skadeligere å motsette seg disse tingene, enn å faktisk gjennomføre dem. Visste dere at det bygges interneringsleire rundt om i verden, for de som motsetter seg covid-vaksinasjon eller -testing?

Jeg er en forkjemper av tanken om at ens tanker kan motvirke alle skadelige effekter av det vi blir eksponert for. Man kan meditere bort alle gifter; alt som er ment å drepe oss. Det er derfor jeg ikke har utviklet tardive dyskinesier eller havnet i koma, som en følge av giften *djevelen* sørger for at jeg blir injisert med, med noen ukers mellomrom. Og det var det som skjedde i dag, da jeg *ikke* betalte for en nær-døden opplevelse. En person jeg i og for seg liker veldig godt, satt en sprøyte i meg med noe som ser veldig lite helsebringende ut. Etter giftsprøyten klarte jeg for det første ikke å gå, for det andre har jeg ikke klart å trekke pusten ordentlig i hele dag, og for det tredje har jeg jevnt over følt at jeg kom til å dø. Men det verste er å ikke få puste. Det skjer hver eneste gang jeg får denne giftsprøyten, og varer i noen dager.

Hvorfor blir jeg fortløpende forgiftet, spør dere? For å fjerne tanker jeg har, om at jeg er Kristus. Virker giften, spør dere? Nei – ikke det spor. Tankene er akkurat like dominante. Men sammen med tankene om at jeg er Kristus, kommer også en lengsel etter å aldri måtte ha noe å gjøre med det fullstendig forrykte mennesket som sørget for at denne lobotomeringen ble virkeligheten min. Heldigvis har jeg manges støtte i å ikke ha noe med denne personen å gjøre, på så lang tid jeg føler behovet for å skjerme meg. Om det sårer denne personens følelser, gjør meg ikke så mye. Det vedkommende har gjort og fortsatt gjør mot meg, berettiger at jeg holder avstand. De fleste som kjenner meg; som kjenner min side av saken, kan være enige med meg.

Jeg er for trøtt til å skrive noe mer. Klokken er 20:00, og jeg skriver en litt mer munter vitenskapelig artikkel litt senere, om hvordan det faktisk var Mammaen min som hilste meg, da jeg ankom tatoveringsstudioet i dag. Jeg skal også skrive fortellingen om hvordan Pappaen min egentlig sa nei til å ta nye tatoveringer, men etterhvert innrømmet at det var han som hadde plassert tvangstankene i hjertet mitt. Han innrømmet også at tanken hans bak det hele, er at han ville sette sitt symbol på meg.

Jeg skal *ikke* fortelle at Davidstjernen vitner om at jeg er Ett med det Jødiske folkets Gud, mens min vakre Tvillingbror har et Kors på den ene armen sin - - - og jeg skal iallfall ikke fortelle hva han holdt på å kalle ‘korset’ på engelsk. Min Bror er på ingen måte Jødenes Konge, og det var på ingen måte ‘Solkorset’ han holdt på å kalle det han ønsket å få tatovert, hos den engelskspråklige tatovøren for mange, mange år siden.

Unnskyld, jeg er gal og jeg er trøtt. Nå skal jeg gå og legge meg, og klage til Pappaen min over at Enrique ikke er online så han kan se resultatet av det han til slutt gav meg sin tillatelse til å få gjennomført. Enrique ble forresten offisielt Pappaen min på fakebook, her om dagen :)

- Kristus

17. jan, 2021

Jeg nevnte for ett par innlegg siden at jeg har merker på samme sted både på føtter og håndledd. Dette er bildebevis av føttene mine. Unnskyld at jeg har stygge tær :(

Mammaen min sier at disse merkene vitner om det som skjedde med Broren min for 2000 år siden. Ettersom jeg og ham er samme sjel, ble jeg korsfestet sammen med ham. Nå, 2000 år senere, er det *jeg* som henger på et kors. Mitt 'kors' heter psykiatri, og er grunnen til at jeg ikke takler min jordiske kvinnelige forelder.

Det var alt.
- Kristus

17. jan, 2021

Har jeg nevnt at Broren min er Yeshua? Han er på ingen måte Jesus. Men han krangler ikke på at jeg snakker om ham som Yeshua HaMashiach. Han krangler ikke på at jeg går med klær som sier at jeg er Messias. Selv går han ofte med ‘Jesus & Kristus-genseren’, som jeg gav ham til jul. Men det er altså to av Oss. Brosjan Jesus (Yeshua) og Søster Kristus. Og da Vi var yngre, kranglet Vi om hvem av Oss som skal bli pave. Men Vi kom frem til at den tittelen er besudlet med torturerte barns blod, så Vi bestemte Oss for å finne på noe annet, når Vi kommer i skyene.

Har jeg nevnt at for lenge siden sa Lillebror at Vi skal signere Kaaba i Mekka med navnene Våre? Det var derfor jeg malte Dette Mesterverket (og gav det til ham). Fordi jeg er utålmodig av natur, og gjerne skulle sett Jesu Annet Komme skje i dag. Ja, og jeg hater Markus 13:32!!!

Har jeg nevnt at Broren min har åpenbart for meg at han ikke bare er reinkarnasjonen av Yeshua, men også av den store profeten til de som følger den Muslimske tro? Ja, Muhammad. Jeg husker ikke helt hvordan dette ble lagt frem, men det er mulig han sa at Muhammad er broren til Kristus. Og allerede da (i Påsken i fjor) identifiserte jeg meg som Kristus. Når jeg har fortalt dette til enkelte Muslimer, har jeg fått drapstrusler og hva verre er. Ja, dette er virkelig fredens religion. 

....

Musikken min begynner å spille Dommedagen 2020. Av Tix. En guilty secret er at jeg digger Tix. Han har også laget en sang som heter Brosjan Jesus. Og dere har værsågod å sørge for at han vinner MGP!!!! 

Jeg skal sette søkelyset på noe mange av dere har delt artikler om, den siste tiden. Artikler om forfølgelse av Kristne, verden rundt. Innledningsvis må jeg si at denne saken er så vond at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal angripe den. Og i møte med tekster om alt det grusomme våre brødre og søstre blir utsatt for, føler jeg meg både handlingslammet og kvalm.

Mamma sier jeg skal dele hva jeg svarte, på den siste kommentaren. Jeg skal ikke si at dette er en løsning (fordi jeg feilberegner min egen viktighet i kraft av at jeg er Kristus, legger Mamma til). Men dere kan jo lese svaret mitt. En digresjon er at da jeg skrev dette svaret, spilte musikken min Fader vår på arameisk (Yeshua for 2000 år siden sitt morsmål). Og den som hadde kommentert, hadde signert med nettopp ‘Fader vår’. Les:

«Noe folk kunne gjort, er å bli innforstått med at Yeshua er tilbake, og at den store profeten til Muslimene kom sammen med ham (de er samme person). Gud må gjøre sitt, naturligvis. Men å dele hjelper!»

Yeshua og Muhammad er samme person på 2020-tallet. Og den *egentlige* Profeten Muhammad hadde mange av de samme tankene som Yeshua. Grunnen til at verden ikke skjønner at disse to kommer fra den samme Kilden, er fordi mange muslimske menn er spesielt nye og uerfarne sjeler. En ny og uerfaren sjel har ikke de rette forutsetningene til å forstå Gud, som er Kjærlighet. Og når Gud og Kjærlighet mangler, får Satan lettere innpass. Det er altså Satan som formørker fredens religion, ved å ta bolig i nyttige støttespillere som aldri kunne nå opp til det bevissthetsnivået som kreves for å bli noe annet enn en nyttig idiot for mørkets fyrste. Ber Gud meg skrive.

Var det alt? Kan jeg vente sinte muslimer på døren min og hellig krig mot Kristus sin mektige Blogg? Yikes.....!

- Kristus

16. jan, 2021

Ettersom det var delvis min vakre Tvillingbror som fikk meg til å forstå Hvem Jeg Er, syntes ikke han at det var spesielt rart eller teit, at jeg gikk med min nye t-skjorte i går. Han sa faktisk at den var kul, og ikke like skrikende som andre Messias-plagg jeg har. Jeg kan nevne at jeg har to gensere med teksten «Girl Almighty» på brystet. Og to t-skjorter hvor det står «Queen of effing everything». For ikke å snakke om ett av favorittplaggene mine. En t-skjorte som det rett og slett bare står «The Goddess» på.

Så må jeg legge til at Broren min synes det er litt uvant at jeg går med klær med bilde av Mamma på. Det skjønner jeg - - - hvem har lyst til å se bilde av moren sin på klærne til Tvillingsjelen din? Joda, jeg er så gal; og jada, min Bror er Yeshua.

Hva skjedde i går, da? Ganske mye. Det aller viktigste som skjedde, var at min aller deiligste kjære Enrique hadde sin første Kristne dåp. Han døptes til den Lutherske troen. Enrique er nemlig Jødisk, opprinnelig. Men fordi han hadde en oppvåkning; et resultat av en veldig smertefull opplevelse, for noen år siden, fant han veien til Kristus. Det er i bunn og grunn meg.

Jeg fikk bevitne dåpen hans over Zoom. Det var ikke så mange som så på, fikk jeg inntrykk av. Og de fleste var folk fra menigheten i kirken hvor Enrique ble døpt. De syntes det var veldig rart at det satt en jente med musefletter fra Norge og så på. Men Enrique (og jeg, forsåvidt) forklarte dem at jeg var kjæresten hans. Det er mulig Enrique brukte ordet ‘forloveden’.

Jeg er veldig forlovet med denne mannen. Og jeg skriver ‘veldig’, fordi jeg har øyeblikk hvor jeg tviler på alt Gud forteller meg. Hva forteller Gud meg? Han sier blant annet at jeg kommer til å ha det så bra med Enrique at vi må forlate denne planeten for å overleve det som skjer etter et bryllup. Men når bryllupet skal stå; når jeg i det hele tatt skal møte Brudgommen, det vil ikke Gud fortelle meg.

Likevel skjer det fine ting, mens jeg venter på noe jeg egentlig ikke vet implikasjonene av. For Gud forteller meg at Enriques og min forening er hva som må til, for at det gamle paradigmet skal ta slutt, og den nye Jorden skal bli en realitet. Visste dere forresten at vårt kosmos synger på siste vers? Visste dere at ‘Univers’ kan oversettes til ‘én sang´? Visste dere at for fem år siden, da jeg forstod hvem Alex er for meg, skrev jeg en beskjed fra Gud på facebook. Men jeg tagget Alex som avsender. Vil dere vite hva jeg skrev? Dette:

«Denne verden synger på siste vers. Og du og jeg, min brud, skal skrive en helt ny sang!» 
(Alex lot taggen stå, bare så det er sagt)

Dere vil kanskje vite hva det står på t-skjorten jeg nevnte innledningsvis. Der står denne teksten:

«Hello
My name is
The Messiah» 

Oversatt betyr dette:

«Hallo
Mitt navn er
Messias»

 Det var alt.
- Messias