Legg igjen en hilsen!

Kjære besøkende, her kan du skrive en liten hilsen til Oss!

Nettside 18. apr, 2020

Usagi-chan

Mamo-chan!!!! *the biggest heart eyes in history*

Nettside 18. apr, 2020

Enrique Manuel Sanchez

This is a wonderful website I enjoy the content and the message here. I've known Andrea for 5 months she is an amazing person I love her very much. I'm learning about her and myself through her through her love, compassion, kindness and caring of others.

Nettside 18. jan, 2020

Den superglade fotografen

Hei Andrea.

Jeg lurte på om du kunne tenke deg å lage et innlegg vedr. veien til katolisismen, for oss som vurderer å gå fra protestantismen til denne. Jeg regner med at det er endel en må vite og gjøre.

Jeg har alltid følt meg nærmere den katolske tro enn den protestantiske.

Nettside 30. nov, 2018

Sherri

Behandle dine inferiors som du ville bli behandlet av dine betters.

Nettside 3. apr, 2018

Michael Peter Nysæther

Andrea <3 Du er Guds Engel som fullbyrder Jesu vilje på jorden du lyder Guds Ords røst Den Hellige Ånd. Takk for at du fins velsignet er du i Jesu navn du Jesu Guds kone Guds Eget kjøtt og blod. Deres Majestet vil komme snart elsker ditt komme for 2. gang
glad i deg Andrea Isabel Thuen <3 <3 <3 Hjelp meg alltid å elske Jesus og gå på vannet med deg Ordet er blitt kjøtt og blod på nytt takk Jesus

Nettside 15. okt, 2017

Holand Beate

Kjempe flott hjemmeside. :-) masse flotte bilder :-)

Nettside 12. jul, 2017

Andrea Isabel

Kjære Roy Jarle. Det høres ut som du er på en spennende og interessant vandring. Og jeg kan være enig i tanken om at prøvelsene er størst for de som er nærmest Gud. Når jeg står i harde stormer, minner han meg alltid på: Prøvelsene må svare til ferdighetene.
Jeg skal ikke fordømme reisen din, og hva Gud utsetter deg for. Vi har alle vår unike vandring.


Er du på Oase? Jeg tenker meg dit på fredag. Det var så halleluja i fjor, at jeg nesten bare MÅ tilbake dit, for å få med meg Hillsong. Ha en fin dag, og lykke til videre på reisen med Jesus :)

12. jul, 2017

Roy Jarle Kristiansen

Slik som deg mottar jeg store prøvelser av Jesus. Det er jo de han elsker mest som får de største og vanskligste prøvelsene. Jfr. Job. Mitt sosiale eksperiment fra GUd er å være så ufordragelig jeg bare kan mot alle menneskene jeg møter på min lange reise
mot himmelen for å så hvor nestekjærligheten er størst. Nå blir det Halleluja stemning på Kongsten. Ha en velsignet dag.

11. jul, 2017

Roy Jarle Kristiansen

Hei Andrea, jeg ble tipset om bloggen din av ei bekjent. Fordi jeg også snakker med Gud. Gud forteller meg at jeg skal drikke rusdrikk til alle døgnets tider til alle mine bekjente ikke vil vite av meg mer.

3. jul, 2017

Aida

Jeg digger deg!

Håper dere får flotte dager på Sørlandet. Gleder meg til å lese om deres opplevelser. Ps: Alex høres helt AMAZING ut. Er han single....? Eller har han en bror / far / onkel som er det? 😉 (Neida jeg tuller)

Nettside 3. jul, 2017

Alex Atreyu

Hei, Andrea! Takk for at du er deg selv, og går foran som et eksempel for å kjenne sin storhet, og føle Guds storhet og herlige tilstedeværelse. Vi er aldri alene, og alltid EN! Takk for vennskapet vårt, og stå på med denne supre bloggen 👍