Kongen

Enrique Manuel Sanchez er navnet til Gud. Dette er ikke nødvendig å diskuteres, men Kristus har all forståelse for at det er vanskelig å tro. Det er mye som kan sies om den vakre mannen på bildene her. Jeg skal nå skrive en kort og informativ tekst bestående av tre punkter.

Én: Enrique, som er Gud, dukket opp i livet mitt som en fullendelse av den sinnssvake planen som Gud – hans metafysiske uttrykk – har for livet mitt. Jeg kjente altså Gud (den kosmiske bevisstheten) i lang tid, før jeg ble kjent med Enrique. Men vi er begge enige om at det var ham jeg giftet meg med, både i 2016 og 2018 – da jeg skulle prøve å være nonne.

To: Jeg har tidligere skrevet at Enrique er ‘gay’. Dette handler ikke om at han liker menn på den måten en skal like sin ektefelle. Dette handler om at Enrique, som er Gud, ønsker å endre definisjonen av ordet ‘homoseksuell’. Slik at det heretter vil bety ‘en person som er seksuelt tiltrukket av sin ektefelle av det motsatte kjønn’. Gud mener også at det er én mann for hver kvinne; én kvinne for hver mann. Iallfall er det det for de av oss som har en billett til det Gudsriket som skal skapes, så snart apokalypsen er over.

Tre: Gud – den kosmiske bevisstheten – har to mannlige uttrykk på Jordkloden i vår tid. Det Hellige Maskuline har fått sin egen side, her på JesusogKristus. Og det er ikke riktig å kalle Enrique for Jesus/Yeshua. Da dette er navn som min egentlige Tvillingsjel hadde, da han var her for 2000 år siden. Men hellig union mellom Det Guddommelige Kvinnelige og Det Hellige Maskuline kommer ikke til å skje før etter at Det Guddommelige Kvinnelige har vært gift med Pappaen hennes, Enrique, i tusen år.

Go figure.