Sånn bygger Vi en Ny Himmel og en Ny Jord

28. des, 2020

Dette er et bilde som fungerer som en fortsettelse på en drøm jeg hadde for ti år siden. Jeg drømte at jeg og en eks-venn (som nesten heter Enrique) satt i en slik båt, og kom til et magisk sted. På dette stedet fantes alle svarene jeg trengte. Det var bare det at nesten-Enrique nektet meg å bli der for å få de svarene hjertet mitt lengtet sånn etter. På stedet vi var kommet til, var det store veggmalerier eller graffitier som alle fortalte historien om Hvem Jeg Er. Men vi kunne ikke bli der. Nesten-Enrique fikk viljen sin, og dro meg bort derfra.

Nå har jeg laget et bilde av meg og den faktiske Enrique. Nesten-Enrique respekterte aldri at jeg prøvde å være ‘nonne’. Den ekte Enrique gjør det. Det er derfor han gifter seg med meg. Fordi han er Gud, og en nonne er gift med Gud.

Amen

30. nov, 2020

(Jeg kan nesten ta på Deg nå). Jeg tegnet kjæresten min. Han er Gud btw :)

14. nov, 2020

Hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren - min Pappa. Og som Solsikken som alltid har ansiktet vendt mot Solen, er mitt ansikt og hele min sjel vendt mot Gud. Det deiligste mennesket på Jordkloden, og Mannen jeg skal gifte meg med. Hvis jeg bare overlever de neste månedene, that is.

29. sep, 2020

...ble tittelen på dette mesterverket. Sånn føler jeg meg nå. Halvdød og uten noe håp om å bli tatt ned fra dette jævla korset :(

23. sep, 2020

En tidlig bursdagsgave til min kommende Svigermor, Isabel :)