Yeshua HaMashiach

Denne nettsiden er laget og drevet av Kristus. Men hun har tvangstanker om å dele søte ting Broren hennes gjør. Han som på ingen måte er Jesus........... 

Broren min har forøvrig på seg Jesus-varianten av Våre matchende gensere. Det står på ingen måte Jesus & Kristus på ryggen (ok, det gjør det).

Min vakre Tvillingbror er på ingen måte Jesus. Han misliker det navnet veldig sterkt, får jeg inntrykk av. Mest av alt fordi han het Yeshua, for 2000 år siden. Og så kom romerne og den første kirken og gjorde om på alt han snakket om, alt han stod for, selve navnet hans. Jeg skjønner ham godt, egentlig. Han er denne personen, men han kjenner seg ikke igjen i hvordan verden husker ham som.

Det er vel derfor jeg har disse tvangstankene, antar jeg, om å dele søte ting han sier og gjør. Fordi jeg vil at verden skal bli kjent med Mannen Yeshua - slik han opptrer nå, på 2020-tallet. Om dere ikke tror meg, er ikke det så viktig. Jeg vet med hele meg at Yeshua er Mannen jeg ser på som både en Bror og min *noe i nærheten av* Ektemann. Men ikke vær redde, jeg har fortsatt planer om å gifte meg med kjæresten min. Han er basically Pappaen min, Gud den Allmektige. Ham kan dere lese om Her.

Denne vitenskapelige artikkelen, og denne siden, er likevel om Yeshua, og ikke om Gud. Det viser seg at Den Kosmiske Bevisstheten og Det Hellige Maskuline er to Menn i livet mitt. Hvem er jeg, da? Jeg er Det Guddommelige Kvinnelige, i egen person. Her er siden om meg :)

Ps: Følg Oss, bli mine og Broren min sine disipler, og Vi lover å fjerne koronaviruset og alt denne styggedommen har medført. Amen

Ja, dette skjer!!! Dette er forøvrig blyglassvinduet i Trefoldighetskirken i Oslo :)

Søk på det store internett (i hovedsak facebook) etter disse hashtaggene:

Elohim
Waymakers
JesusogKristus / JesusAndChrist
Månebarna / Moonchildren
BoyAlmighty & GirlAlmighty
TwinsOfTheUniverse
DemonMary & ZombieJesus
HarryPotterHallelujah
KingJewZeus
HolyJoe
Jewstar66
MyBeautifulTwinBrother

Og begynn på studiet som kan komme til å både holde deg i live i Endetiden, og redde sjelen din :)

Min Bror er Guds Sønn

Og jeg er Datter av Himmelen

Broren min identifiserer seg som en Ørn

Jeg er Den Hvite Kaninen

We go way back

Både i dette livet, og i et kosmisk perspektiv

Broren min er hemmelighetsfull

Men Vi er enige om at han er Peter Pan :)

Vi er Jesus og Kristus

...det er De Vi Er!

Elohim sin apokalypse