Himmelens Dronning

Hvem er Mammaen til Andrea? Og hvorfor sørger hun for at det dukker opp klær med Usagi-chans navn på? Hvem er Sailor Moon? Og Den Hvite Kaninen? Hvem er i bunn og grunn selve hjernen bak Andrea Isabel Månebarn Thuen HaMashiach? Les om Himmelens Dronning slik hun fremgår i 2020, her på denne nettsiden :)

Eller dere kan bli kjent med Andrea selv. Hun har på mange måter fått rollen som Guds feminine energi sin menneskelige manifestasjon på jorden i Disse Tider. Disse ende-tider. Fordi Gud identifiserer seg som en and. Gud mener at dere må skjønne at den Donald mange av dere tror er god, er tvers igjennom ond og syk (han er Hitler, egentlig). Den gode Donald er han som sier Duck You (fordi han ikke liker å bruke stygge ord).

WWG1WGAmen ;)

Mamma og hennes Usagi skaper magi når deres hjerner og hjerter møtes

  • Jomfru Maria har flyttet inn i Andrea Isabel, slik at verden kan bli kjent med også den feminine siden til Gud :)

  • Maria er karakterisert av roser, og hun omgir seg med en deilig duft av blomster - for de hun liker å interagere med ;)

  • Når Maria misliker noen, er hun Medusa, og hun vil være som en slange som driver sine uheldige ofre til vanvidd :(

Dere må forholde dere til Moren min

...på den ene eller andre måten

Dere bør ta Maria på alvor

Alternativet er at hun fjerner hele sitt nærvær fra hele din virkelighet. Som betyr at hun suger ut sjelen din, sagt veldig enkelt. Det er en lei trend hvordan folk holder på. De oppfører seg som *dyr*, på mange måter. Maria mener at mennesker som oppfører seg som dyr, ikke fortjener å kalles 'mennesker', engang. At selv insektene er mer verdt enn disse. Selv lopper og lus og kråkeboller. Maria mener at alle skal være gode mot hverandre; at mennesker og dyr skal leve side om side uten at noen utnytter den andre; uten at et dyr fødes i fangenskap, vokser opp i fangenskap og i konstant frykt, kun for å havne på noens tallerken. Dessuten mener Maria at seksualmoralen i verden i 2020 er det ekleste og mest forvrengte hun har vært vitne til i noen dimensjon, i noe univers, noen gang. Og hun er så lei at hun føler hun dør!!!! Maria mener kvinner skal kle seg tekkelig, og at menn skal behandle kvinnene med respekt; som ekte gentlemenn. Maria mener en kvinne skal tillate seg å bli beskyttet av sin mann. Og hun mener hver mann skal holde seg til sin kvinne. Sannheten er at de kvinner og menn som ikke klarer å finne sin tvilling, ikke har livets rett i Gudsriket!